Gość bolacy zab Napisano Sierpień 23, 2007 Jaki stomatolog jest czynny w Krakowie też we wakacje i którego polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odswiezam.. Napisano Sierpień 23, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wanilia* Napisano Sierpień 23, 2007 monte lupich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marcuq123 Napisano Styczeń 31, 2014 Dentolux os 2 Pulku Lotniczego 1E/U3, Kraków http://www.dentystanowahuta.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2014 http://www.dentima.pl na bronowicach , polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzlo 0 Napisano Styczeń 13, 2019 W Krakowie to świetne leczenie jest u dr Cichonia i jego stomatologii....bardzo rzetenie i dokładnie. no i bezboleśnie! to jest warte tej wizyty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wer Napisano Luty 6, 2019 Stomatolodzy w Lux Med są godni polecenia. Fachowa obsługa na najwyższym poziomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ksylka 0 Napisano Luty 13, 2019 Dla mnie gabinet Pana Cichonia jest sprawdzony i dobrze leczą zęby. Chodze tam od jakiegoś dłuższego czasu i jestem zadowolona z leczenia. Jestem zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ramenka Napisano Lipiec 27, 2019 ja jestem zadowolona ze stomatologii dr Cichonia! doskonała opieka i w pełni bez bólu! a do tego gabinety sa nowocześnie wyposażone! pełna profeska! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DareczekMareczek Napisano Grudzień 30, 2019 Gabinet dentystyczny w Krakowie który mogę bez przeszkód polecić to gabinet Steczko Dentysta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylwiasta Napisano Grudzień 30, 2019 Ja z kolei chodzę do kliniki Luxdentica, a w zasadzie chodzimy - całą rodziną. Pierwszy poszedł tam mój mąż, po prostu z bólem, a tam mieliśmy wtedy najbliżej. Teraz mieszkamy z drugiej strony miasta, ale jeździmy tam ze sobą, z dziećmi, zwłaszcza dla maluchów mają bardzo dobrą opiekę, mają tam lekarzy z podejściem do dzieci. Świetni specjaliści, a do tego nowoczesny sprzęt i super wyposażona klinika. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pola Napisano Styczeń 18, 2020 Polecam gabinety stomatologiczne z grupy Lux Med. Mają tam naprawdę świetnych dentystów i zapewniają kompleksową opiekę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dofki Napisano Styczeń 28, 2020 Byłam w różnych klinikach ale wlasnie Stomatologia dr Cichonia jest bardzo dobra i pomaga pacjentom. Delikatne lecznie ale bardzo konkretne! jestem zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena_km 2 Napisano Grudzień 5, 2020 Ja chodzę z rodziną do stomatologów z Lux Med. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tekila 0 Napisano Grudzień 10, 2020 Polecam świetne nowoczesne centrum dentystyczne, scandinavian clinic. Ja chodzę do dr Macieja Lepszego, zaś moja przyjaciółka do dr Balczyńskiego i też jest bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tittka 0 Napisano Styczeń 26, 2021 ja to bardzo chwalę sobie Stomatologię dr Cichonia! bardzo dobrze i dokładnie leczą. a przede wszystkim wyrównali mi wszystkie zęby - które były bardzo nierówne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meriaa 0 Napisano Kwiecień 16, 2021 sama też na nich trafiłam, i potwierdzam. bardzo dobra opieka stomatologiczna, dobrze leczą i dokładnie. Sama jestem zadowolona z nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kornelia87 0 Napisano Kwiecień 18, 2021 Jeśli szukacie naprawdę dobrych specjalistów z dużym doświadczeniem i świetnym podejściem do pacjenta to polecam gabinety Lux Med. Ja jestem bardzo zadowolona z ich usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach