Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _pina_colada_

KTORA Z WAS dazy do tego BY BYC CHUDA I NOSIC ROZMIAR 34?

Polecane posty

Gość ihaha
no ja bym nie chciała 34. Mam koleżankę, która nosi ten rozmiar, i co? Ani biustu, ani tyłka. Ja noszę 40 i dążę do 38. To jest moimz daniem ideał kobiecej figury. Przynajmniej dla mnie

Gość muminkowaaa
ja nie musze dażyc bo 34/xs mam od zawsze a wcinam za trzech:)taką mam przemiane nie jestem wychudzona tylko szczupła każda częsc ciała jest kształtna i proporcjonalna do całosci:) jestem szczęsliwa!!!! kobiety pokochajcie swoje ciała!!! czy grube czy chude...wszystko jest piękne:)

Gość taki sobie facet klt.
normalny rozmiar i kobiece kształty to 38/40 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! głupie jesteście,że zrzucacie kobiece kształty

Gość co za bzdura
jasne każdy facet lubie szczuplutkie jeszcze nie spotkała faceta ktory twierdziłby inaczej

Gość odra_za_olza
masz racje faceci kochają szczupłe laseczki tez nosze rozmier 34 i wszystko mam jak trzeba piersi super i tyłeczek i sexi wycięta talia to najbadziej kręci

Gość szczuplutkie a suche
to wielka roznica a faceci lubia ksztaltne babeczki .

Gość guuuga
ja nosze rozmiar 34 , spodnie raczej 36 i daze to tego zeby przytyc z 4 kg :)

Gość Siedemnastoletnia.
78 w biodrach-----> OMG, jeszcze się nie zorientowałaś, że to był podszyw? :D :D :D

Gość _pina_colada_
chyba sie nie zorientowala:Phehe

Gość okazZdrowia
Ja noszę 34 i wcale nie jestem drobniutka, mam 167 cm wzrostu. jestem po prostu CHUDA. wystają mi kości, wstyd mi zakładać skąpe ciuchy czy bikini. Wiele bym dała żeby przytyć, ale jem na potęgę i nic, najwyraźniej taką mam przemianę materii od dziecka. Nie odchudzajcie się dziewczyny, nie róbcie z siebie karykatur.

Gość _pina_colada_
okazZdrowia a ile wazysz?

Gość toto co
rozmiar 26 :P

Gość rybcia2309
Nie chce się wtrącać, ale to chyba już anoreksja, dziewczyny nie róbcie z siebie szkieletów, faceci lubią normalne dziewczyny, do których można się przytulić i nie pokaleczyć, sama się odchudzałam i wiem to z doświadczenia, każdy mi mówi, że kobieta musi mieć i dupę i cycka :) pozdrawiam :)

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci