Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym a boje sie

Czy film Blair witch project jest rzeczywiscie taki straszny czy raczej nie?

Polecane posty

Gość Wzgórza mają oczy jest podobno
obrzydliwy :)

Gość ogladalam dwie czesci
wzgórza mają oczy....nie jest az tak straszne... te mutanty są dziwne... ;)

Gość frk-099
:D akurat 5 części kultowego "Penisa w ustach" nie oglądałem ale przy 1 i 3 POCZUŁEM :p Wiesz, nic mi teraz do głowy nie przychodzi poza Archiwum X, Twin Peaks... Jest taki film Drabina Jakubowa, była tam właśnie taka klaustrofobiczna atmosfera. Te japońskie horrory także, trochę. I oczywiście "Penis w ustach 7" :D

Gość A o czy jest Penis w ustach
jeśli można wiedizeć?

Wzgórza mają oczy - obleśny ten film, ale dobry :) mnie się podobał. kilka momentów było naprawdę strasznych. jasne, ze jestem zakochana w moim Rysiu :) on jest aktorem :) ale ciiiiiiiiiiiiiiii :) bo on jeszcze nie wiem

obejtzyj \"blair...\" i dopiero pogadamy, po co masz sobie psuc seans wie ktos kiedy i gdzie moze byc \"blair...\"2?

Gość frk-099
Już wiem! OBCY :) pierwsza część, i ta która działa się w kopalni The Thing! Chociaż dla mnie trochę za dużo tego łażącego mięsa ale atmosfera (według mnie) pierwsza klasa.

Gość frk-099
Penis w ustach jest o ataku rozszalałych penisów na żeński akakademik, oczywiście w amerykańskim campusie :)

Gość chciałabym a boje sie
Obcych widziałam chyba wszystkie części, jeśli Blair jest mniej przerażająca to chyba się przekonam!

messengers jest dosc ciekawy... chwilami jest klimat... tak jak w Klatwie 1 i 2... a co do topiku to polecam ogladanie Blair w lesie pod namiotem w nocy... wrazenia murowane :D:D:D

Gość o jeny egzorcyzmy
emilly rose to najstraszniejszy horror jaki oglądąłam....trzeba miec mocna psychike bez kitu;)

Egzorcyzmy Emily Rose są niezłe. ale najbardzije mnie wkurwia horror Klucz do koszmaru Wkurzają mein horrory które się źle kończą. takie mają mocniejszy efekt. szczególnie jak są jeszce na tle religijnym... uuuu :(

Gość frk-099
Penis sam w domu :D

dla mnie straszne filmy są takie jak np. Egzorcyzmy Emily Rose - nie dość, że jest to horror na tle religijnym, to jeszcze do tego jest opaarty na faktach... mrozi krew w żyłach. szczególnie w nocy . można się posrać ze strachu w gacie.

szzególnie scena na uczelni kiedy tym ludziom zaczynają oczy wypływać i są czarne oraz kiedy ta dziewczynak gryzie ściany i gada takim zmienionym głosem, brrrr

Gość A mi sie podobala
"Osada". Wiem że to nie jest prawdzxiwy horror, ale film miał fajny klimat, zwlaszcza oglądany w kinie.

Gość vwq
mam pytanie czy ciala studentow zostaly odnalezione ? bo z podanej wczesniej stronki wnioskuje ze nie jedynie torba heather jej dziennik i kasety wideo