Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona dagmara

pomóżcie kaszanka w....

Polecane posty

Gość zrozpaczona dagmara

Drodzy koledzy i kolezanki.Mam na imie Dagmara i mam 19 lat. Moja sytuacja jest bardzo krepujaca i nie wiem co teraz mam zrobic. Jestem juz dorosla dziewczyna i mam wspanialego chlopaka o imieniu Marcin, którego kocham ponad zycie i mysle ze on odwzajemnia moje uczucie. Jestesmy juz razem 6 miesiecy i postanowilismy dokonac Aktu Milosnego, aby umocnic nasz zwiazek. Nie fart polega na tym ze ja jestem dziewica, a z tego co wiem On jest juz doswiadczonym mezczyzna. Bardzo obawialam sie ze nie spelnie jego oczekiwa , po prostu zawiode! Na dodatek wszystkie moje kolezanki potracily juz dziewictwo i zeby miec o czym rozmawiac z nimi, powiedzialam ze ja równiez nie jestem jak to sie mówi potocznie "cnotka". O tym fakcie dowiedzial sie Marcin od mojej kolezanki, Moniki, która jest jego dobra znajoma. Gdy Marcin zapytal czy to prawda nie zaprzeczylam. Ustalilismy nasz Pierwszy Raz na najblizszy weekend, poniewaz Marcina rodzice jada na wesele. Bardzo sie obawialam bólu, oraz tego ze Marcin posadzi mnie o klamstwo, wiec postanowilam jakos sobie poradzic. Nie chcialam przespac sie z "pierwszym lepszym" gdyz kocham Marcina i chce aby to on byl moim Pierwszym Mezczyzna!! Akurat zdarzylo sie tak ze bylam sama w domu i postanowilam uporac sie z moja blona dziewicza. Nie chcialam robic tego palcami ani jakims twardym przedmiotem a na wibrator niestety nie bylo by mnie stac. Poszlam wiec do lodówki i zobaczylam nadajaca sie do mojego czynu kaszanke. Odpowiadala mi rozmiarem i gruboscia, byla troche za zimna i za twarda wiec postanowilam ja podgotowac. Kiedy nareszcie ostygla, nasmarowalam ja wazelina, i zaczelam wkladac ja do pochwy. Poddalam sie chyba za bardzo chwili i za bardzo ja scisnelam. Wtedy stalo sie najgorsze co moglo sie stac!! KASZANKA SIE ZLAMALA!!!!!!!!!!Rozpaczliwie próbowalam ja wyjac palcami ale chyba troche za bardzo ja rozgotowalam i niektóre kawalki kaszanki zostaly mi w pochwie i nie moge ich wyjac! Wstydze sie isc do ginekologa a za kilka dni wyczekiwany przez nasza dwójke upojny weekend!! Nie wiem co mam zrobic i do kogo sie zwrócic. Co teraz pomysli o mnie Marcin!! BLAGAM POMÓZCIE!!!!! Zrozpaczona

ehhh....to juz było pare miesięcy temu....wymyśl coś ciekawszego

odpowiedź BRAVO która dla ciebie nadaje sie jak ulał - pierdolnij się w łeb patelnią :)

Gość wsadz sobie teraz
patelnie w piz-de i usmaż:D

Gość Prowokacja....
mysle ze to prowokacja bo po co gotować kaszanke ... im twardzsa tym lepsza:P

ehehheehe.. gdzies to juz kiedys czytalam jako niby list do bravo.... wiecie co... a co jesli to prawda i naprawde taka historia sie jakiejs pannie przytrafila.. to by byla heca... choc po co kaszanke.. lepiej ogorek albo co... oooo... az chyba sie zdecyduje i... normalnie.. zamiast na mizerie tego super ogora co mam w lodowce to na inne cele przeznacze mmmm ahahhahahhahahhaha

Gość Prowokacja....
u mnie w miescie dziewczynie jednej podobno parówka sie złamała i poszła do gina ;/

Gość IIIIIIIIIII
ale wy macie dobra pamiec-pamietacie co bylo w BRAVIE kilkanascie lat temu!!!!!!!

Gość Prowokacja....
a jednej kolezanki matka urwała sznureczek od tampona i debilka sobie go widelcem wyciągała

Gość Prowokacja....
no i wyciągneła:P

Gość Prowokacja....
no nie moge ... myslalam ze nie wytrzymam jak to czytałam :D:D:D same małolaty:D

zdarzają sie i takie wykręty ;) ale ja też wyczuwam guza pod kolanem...to chyba ciąża pozamaciczna ;/

Gość IIIIIIIIIIII
no 19 lat to juz nie malolata.

Gość maciuś prawiczek
.... a w Afryce dzieci głodują, wstydź się