Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna mama

jak oduczyc dziecko od zasypiania ze smoczkiem?

Polecane posty

Gość gość
A ja radzę tym mamom które szlag trafia bo widzą 3letnie dzieci ze smoczkiem nie patrzeć ...proszę się zająć sobą i swoim dzieckiem. Jak dziecku się dzieje krzywda w domu czy na ulicy to nikt nawet nie kiwnie palcem ale już dziecko ze smoczkiem to jakaś straszna rzecz!! Weźcie się matki "polki" "dobre rady" za robotę ...

Gość gośćpaula
Dziewczyny moja córka ma 6miesiecy i zabrałam smoczek bo budziła się po 12 razy w nocy aby wsadzić smoczek masakra , wiec postanowiłam ja odsmiczkowac jest ciężko ale co zrobić . Pierwsza noc dramat , druga noc nie obudziła się po 40 minutach snu pierwszy raz od 6 miesięcy . Dziewczy dacie radę j tez dam radę !!!!

Gość antilopka
Ja to ogolnie nie rozumiem w tej chwili nic, czy tylko moje dziecko sypia w dzien? Bo wszystkie mamy pisza tu o wieczornym zasypianiu dziecka, tymczasem moja corcia (5miesiecy) takze w dzien ma problem z przespaniem dluzej niz 30-40minut. Wczesniej wypluwala smoczek czesto i bylo dobrze, wszystko sie popsulo, gdy nauczylam ja zasypiania w lozeczku zamiast w moich ramionach, w nocy nie jest zle, ale wiekszy problem jest za dnia, przeciez dziecko tak male powinno spac minimum godzine podczas drzemki a nie pol...