Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsfghr

ide jutro do spowiedzi

Polecane posty

Gość fsfghr

nie byłam ze 3 lata juz, sytuacja wyszla taka a nie inna i powinnam isc, no ale napiszcie jak mowicie ze uprawialiscie sex? :D czy jakos to zakrecacie czy wprost mowicie? :D

Gość fsfghr
no ej no... :D skrepowana troche jestem, napiszcie :)

Gość kjiji
a to to jest grzech?:o

Gość kjiji
aaa i jeszcze "zakręcacie"??? znaczy się chcesz skłamać?:o więc po co w ogóle iść?:P

Gość fsfghr
jesli idziesz do spowiedzi, nie jestes po slubie i nie spowiadasz sie z tego to gratuluje... :/ 10 przykazan sobie opwtorz... nie jestem nawiedzona katoliczka, ale jak juz ide do tej spowiedzi to mowie wszystko.. jak na spowiedzi... ;)

Gość fsfghr
zakrecacie w sensie tam, ze zgrzeszyłam/łem 6 przykazaniem czy wprost uprawiałam/łem seks itd :)

a gdzie w 10 przykazaniach jest mowa ze seks przed slubem to grzech??!! cudzolostwo to nie spanie przed slubem, to zdradzanie taka katoliczka z siebie a nie wie o co cho...

Gość fsfghr
no napisalam ze nie jestem nawiedzona katoliczka przeciez, dlatego przyszłam sie poradzic hehe :) no ja mysle, ze to juz jest do indywidualnej interpretacji, bo wg koscioła antykoncepcja to grzech i co teraz? :P

Gość do fajna madchen
to chyba z Ciebie :taka katoliczka":o.cudzołustwem jest nawet masturbacja wg. kościoła katolickiego:o

@ fajna madchen jak byś zajrzała to bibli dokładniej to gdzieś tam, w której księdze z prawami jest to stwierdzone. O ile dobrze pamiętam kobieta przed ślubem \"należy\" do swego ojca więc spanie z nią jest \"Zbrodnią\" przeciwko ojcu. Więc to można podciągnąć pod cudzołóstwo :P chociaż pewnie lepiej było by zapytać teologa :D

do fajna madchen - do kosciola sie chodzi dla ksiedza czy dla boga? ja jezeli sie spowiadam to na pewno nie z tego ze sypiam ze swoim chlopakiem i biore tabsy... gdzie masz napisane w biblii ze tabsy to zlo? aborcja to zlo ale nie tabsy... glupi ksieza sobie sami ustalaja zasady, ja na pewno tego nie bede przestrzegac