Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość numlok

musze z tym skończyc

Polecane posty

Gość numlok

Mój problem wiąże się z niezdrową fascynacją damskiej cipki.Wiadomo że cipa cipie nierówna i nie ma dwóch takich samych, z tym sie wszyscy zgodzą. Ale ja niestety dla mnie, jak widze lub spotykam sie z kobietą to myślę tylko o tym jaką ona ma cipę. Może byc super laska ale jak przychodzi co do czego i cipa mi sie nie podoba to koniec. Chyba jestem chory, w pracy mam duzo kolezanek, niektóre b atrakcyjne z którymi sie umawialem ale z powodu wygladu ich cip do niczego nie dochodzilo. Poszła fama ze jestem impotentem a to nie tak jestem w pelni sprawny tylko trudno mi spotkać cipę która by mi odpowiadała. to chyba nie jest normalne?

To ja widocznie miałem farta. :-) Zawsze trafiałem na dziewczyny, które nie tylko swoim wyglądem potrafiły zachwycić ( oczywiście to rzecz gustu ), ale ich cipki eeechh ;-) Nie wiem czy takie już moje szczęście :-) ale zawsze trafiam na bułeczki. Małe, drobne, które dopiero pod wpływem pieszczot, rozwijają się jak kwiat. :-)

Gość numlok
a czy uważacie że mam też problem jeśli między zębami mam resztki kupy po ostatnim scatparty?

Gość TO żADEN PROBLEM
ja mam jeszcze resztki spermy na włosach po ostanioniedzielnej orgii pedaleskiej

Gość vbcx
buhahahha dobre z tymi stoolejami :D a tak wogole to jak mozna lubic takie cipki buleczki? ani za co zlapac, ani gdzie polizac, ja tam wole jak ma troche warg, taka wulgarna, a zarazem delikatna i pociagajaca. do autora - kazdy facet ma obsesje na puncie cipek, nie przejmuj sie stooleju. choc nigdy nie olalbym laski z powodu bulki czy motyla, choc jakby miala kikku cm lechtaczke to tak, wole robic minetke jak loda :D