Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajedna1525

Nastrojowa muzyka..

Polecane posty

Gość takajedna1525

Hej czy zna ktos jakis zespół badz tytuł płyty na ktorej znajduje sie taka nastrojowa muzyka..taka na wieczorki pełne myśli...Albo moze tytułypiosenek byłabym wdzieczna

Gość takajedna1525
hmm znajde na torrencie ta wykonawczynie Dzieki bardzo

Gość takajedna1525
niestety nie ma... jesl mogłbys gdzies wrzucui bylabym wdzieczna :)

Gość takajedna1525
jejku jakie wspaniałe masz moze wiecej? ;)

Gość takajedna1525
tak...dziekuje ci bardzo :*

Gość takajedna1525
jeszcze raz dziekuje ci bardzo...:) Pozdrawiam

Ze swojej strony polecam Ci: Barbrę Streisand, Sade, Norah Jones, Dianę Krall, Katie Melua. Dużo tego jest ;) Zachęcam do zapoznania się z trip-hopem, świetna, bardzo relaksująca muzyka. Moi ulubieni wykonawcy: Massive Attack, Portishead, Hooverphonic, Lamb, Air... Itd... ;) Przy tej muzie można odlecieć ;)

Gość takajedna1525
Dziekuje wam bardzo...Miłego wieczorku :)

Gość takajedna1525
Książe smutny..wspaniale by było jakbys wrzucil jeszcze inne utwory..bo naprawde sa cudowne... Ze chłopak gustuje w takiego rodzaju muzyki..wielki podziw z mojej strony..Jednak sa na tym swiecie romantycy :)

takajedna1525 zawstydzasz mnie.... Czyzby nie było już romantyków? Wiesz moze to skutek tego, ze jestem już starszawy. A mlokos ma to do siebie, ze spieszy się do konsumpcji owocu zakzanego za szybko. Napisz do mnie na email i bedziemy w kontakcie.

Gość Za 5 minut kasuje temat
wiec prosze sie przeniesc na forum "Kultura..."

Gość polecam muzykę
Sarah Brightman

Gość polecam muzykę
Szczególnie mi się podobają takie utwory Sarah Brightman jak: " Who Wants To Live Forever" " Dust in the wind" " Scarborough fair" "La mer" " Eden" "Only An Ocean Away"

oto lista jej dyskografia: 1. Sarah Brightman - Very Best1990-2000 2. Sarah Brightman-1988-The trees they grow so high 3. Sarah Brightman-1989-Non stop hits Collection 4. Sarah Brightman-1989-The songs that got away 5. Sarah Brightman-1993-Dive 6. Sarah Brightman-1995-Fly 7. Sarah Brightman-1997-Timeless 8. Sarah Brightman-1998-Eden 9. Sarah Brightman-2000-Fly CD2 10. Sarah Brightman-2000-Luna-01 11. Sarah Brightman-2001-Classics 12. Sarah Brightman-2001-Encore 13. Sarah Brightman-2003-Harem 14. Sarah Brightman-2004-Live from Las Vegas 15. Sarah Brightman-2005-Love Changes Everything moze to komuś bedzie potrzebne

Gość polecam muzykę
Przyznam szczerze że mnie również smutny książe zaimponował. Rzeczywiście jest to rzadkością żeby meżczyzna słuchał tak delikatnej muzyki, ale bardzo mi się to spodobało i gdybym kogoś takiego poznała osobiście to już sam ten fakt sprawiłby że widziałabym w kimś takim pokrewną duszę :> Pozdrawiam

polecam muzykę No to jestem zawstydzony do potegi drugiej! A moze powinienem być zachwycony, ze znalazłem uznanie? Tak czy inaczej proponuję abyście dziś przed zaśnieciem - podczas słuchania tej muzyki pomyslały o mnie i pozwoliły na delikatne wirtualne musnięcie waszych policzków przez moje usta. Dobranoc

Gość polecam muzykę
Dobranoc Smutny książę... :> Mam pomarańczowy nick, a Ty czarny ale będę Cie z miłą chęcią czytać kiedy gdzieś znów Cie spotkam wirtualnie. :) Zaintrygowało mnie jeszcze co dla Ciebie znaczy "starszawy" ? :D Bo w sumie ja też się trochę starszawo czuję :D tylko każdy ma inną skalę samopoczucia zależną od rocznika

Gość eva cassidy

Gość Zoonia*
GEORGR WINSTON - DECEMBER - piękne utwory!!!!!!

Gość pracowita ania
a teraz dajcie coś na miły dzień pracy