Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katanga

Czy będzie stan wojenny? Czy Polska jeszcze potrafi to opanować?

Polecane posty

Czy Polska da radę opanować to co się dzieje? Czy grozi nam stan wojenny? Wojna domowa?

jak to nie wiesz :O i powiez mi jeszcze, że pójdziesz do nowych wyborów świadomie z wiedzą i odpowiedzialnością, że wiesz na kogo głosujesz?

Gość Idź do lekarza
dobra rada. Komuniści dopiero szykują się do władzy a stany wojejnne to ich specjalność - lekcja histori sie kłania.

Takiego rozłamu nie było dawno. Niestety specjalnością PiS jest stosowanie praktyk czerwonych. Nie mamy czerwonych u wałdzy, ale mamy ludzi, którzy stosują ich metody.

Gość Rada jak wyżej

Tobie też radzę udać się do lekarza, i okulisty - bo nie widzisz co się dzieje. Chyba, że mam do czynienia z ślepym wyznawcą PiS, to tym bardziej ja radzę udać się do lekarza tobie :O

Nie wiem :( na pewno nie będzie to PiS, na pewno nie SLD, a teraz PO chce się z nimi dogadywać lub nie (coś w rodzaju wychodzę z koalicji ale zostaję) :O nie mam na kogo.

Gość Do Katanga
Wizyta u psychologa konieczna.

Gość Do Katanga
Proponuje żebyś bacznie ogladała telewizje. Na pewno dowiesz się jaka jest teraz moda - może jakiś Wojewódzki doradzi w przerwach po miedzy aktami pokazywania swojego starego tyłka publiczności .

:) również radzę wizytę u psychologa, lekarza, psychiatry :O da się z wami dyskutować? Czy do was dociera co się dzieje w polityce, czy tylko trafia w was papka? Chyba to ostatnie, więc tym bardziej to wy powinniście się zastanowić nad wizytą u medyka :O Na przyszłość swoje rady zachowajcie dla siebie, tu wysuńcie argumenty.

Nie oglądam papki, Wojewódzki nie jest dla mnie autorytetem. Stała się jasność - papka ci szkodzi.

Gość Do Katanga
Nie mozna z tobą dyskutować kiedy opowiadasz takie głupoty.

Z tobą też nie, więc odejdź, bo tylko potrafisz do lekarza wysyłać i argumentem ma być show-man Wojewódzki. W Polsce jest źle. Wiem, że dla wyznawców PiS jest dobrze (co przedstawiono na cudownych reklamówkach o emerytach, panu, którego nie atakują już bandyci). Śmieszne, że są ludzie, którzy w to wierzą.

Gość Do Katanga
Przecież Wojewódzki to pierwszy wyborca PO ?

Co mnie to obchodzi, przecież nie mam zamiaru głosować na PO, czy piszę, że PO jest jedyną dobrą drogą? Widzisz, Ty nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Nie jestem POfanką, jestem przeciw PiS i SLD, nie będę wspierać tworów typu LiS, nie słucham RM, i takich jak ja jest bardzo dużo. I nie wyskakuj z Wojewódzkim, bo to (wręcz) gówniarskie. Taki gimnazjalny strzał: bo Kuba!

Gość Do Katanga
Proponuje taka fajna partie ojczulka Rydzyka. On też przewiduje wszędzie katastrofy.

pomarańczo, jeszcze raz przeczytaj tekst, jeszcze raz i jeszcze raz, tyle ile masz palców u rączki :O i może wtedy będziesz w stanie zapamiętać kilka informacji :O biedny z ciebie człowiek, albo jeszcze niedorośnięty gówniarz

Gość Proponuje przejdx na
KACZKI NA TACZKI forum kafe DYSKUSJA OGÓLNA :)