Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezproblemoowaa

DZIEWCZYNY!! a u was jak sie sprawa ma?

Polecane posty

Gość bezproblemoowaa

ciekawa jestem czy duzo z was ma tak jak ja.. a ile z was ma na odwrot.. zaczne od samej gory, czyli glowy: nie mam łupiezu, mam gęste podatne włosy,bez tendencji do przetłuszczania, nigdy nie mialam trądziku, pryszcz wyjdzie mi raz na 3 miesiące, mam gładką buzie i zdrową cere, nie przetłuszcza sie, nie jest sucha.Na plecach ani na dekoldzie nigdy nie mialam tych krostek.. co widze u niektorych dziewczyn,nie mam celulitisu, mam jędrną skore, wzrost 170, waga 52kg, lat 18 ;) nie wiem moze jeszcze by sie cos znalazło..ale wypisałam te rzeczy z ktorymi dziewczyny mają najczesciej problem...

Gość luksusowa dama
ja też tak mam, tylko jestem ciut starsza - 33 lata i dwoje dzieci. Ale nie ciesz się. Na nas też przyjdzie czas - i zmarszczki i celulit i siwe włosy i sztuczna szczęka. Uroda nie trwa wiecznie. Chyba, że się młodo umiera, wtedy pewnie jest się ładnym duchem :) :D :D

Gość bezproblemoowaa
tak ostatnio to do mnie dotarło.. bo zazwyczaj jak sie cos ma to sie tego nie docenia.. i uswiadomiłam sobie ze takiej to dobrze, bo ile jest dziewczyn.. ktore ma przez te czynniki kompleksy.. i stwarza sobie przez to problemy. chwale sie, bo mam czym;)

no zwłaszcza, że przez internet anonimowo można napisać wszystko

Gość bezproblemoowaa
oprócz jędrnej pupki, pięknej cery i włosów mam niesamowicie wielką pytę, która jest tak elastyczna, że sama sięgam sobie do odbytu i oprocz tego ze jestem bez kompleksów jestem także samowystarczalna chwale sie bo mam czym!!!

Gość bezproblemoowaa
ten wyzej to zazdrosna podszywaczka;) ja wsyztsko mam na miejscu.. a co do tego ze to internet..to co z tego? po co niby mialabym klamac? co by mi to dało? ze niby mialabym sie jakos dowartosciowac moimi wyobrazeniami? nie sądze;)

Jak dla mnie to za szczupła jesteś, ale skoro Tobie to nie przeszkadza to OK. U mnie sprawa ma się całkiem na odwrót niż u Ciebie. Tyle że szczupła też jestem:)

niestety podszywacze są wszędzie aaaa to po co pisałaś to, jak nie po to, żeby się dowartościować?? kobieta pewna swojej atrakcyjności nie musi szukać potwierdzenia na forum ani nigdzie indziej :)

Gość bezproblemoowaa
tak napisałam to zeby sie dowartosciowac, tego sie nie wypieram.. ale wczesniej pisałam o tym, ze nie pisałabym kłamstw zeby sie dowartosciowac.. bo odczytałam aluzje z tym internetem..ze moge sobie tak tylko pisac..

Gość a nie pomyslałaś ...
że dla faceta nie ma znaczenia az takiego jak kto wygląda, ale co kto ma w glowie, a ty ... wybacz za duzo nie masz w główce, dlatego tamte nie takie doskonałe jak ty maja facetów , a ty nie masz ... :)

masz dopiero 18 lat, twój światopogląd się jeszcze zmieni. ja w twoim wieku też uważałam, że skoro jestem piękna i młoda to wszystkim ma szczęka opadać na mój widok

Gość oskadjatoznma
a nie pomyślałas.. - widze ze mam do czynienia z jasnowidzem wszytskowiedzącym? niestety bardzo kiepskim;) A to o czym pisalam na poczatku.. nie swiadczy o tym ze jestem piekna.. nie napisalam wcale ze jestem piękną dziewczyną, bo to rzecz gustu, nie potrafie sama tak o sobie powiedziec.. mowilam natomiast ze jestem zdrowa.. mam zdrowe wlosy, zdrową cere, skóre,nie mam nadwagi.. zle to zrozumiałyscie

Gość oskadjatoznma=bezproblemoowaa
tak dla jasnoci;)

bezproblemowa ja to się cieszę, że są na tym świeci ludzie, co nie mają problemów. życzę Ci żeby ten stan trwał jak najdłużej:)

Gość bezproblemoowaa
no przynajmniej tego oszczedzil mi dobry los:P

Gość manieczkaczka
no super extra kapitalnie

Gość Finnland
Cieszymy się razem z Tobą. Naprawdę. Temat idealnie wpasowuje się w tendecję pomiędzy hemoroidami zewnętrznymi, zapaleniem stawów i innymi problemami, z jakimi borykają się ludzie ... Najlepiej tam im jeszcze napisz o swoich najnowszych przemyśleniach a wszyscy się ucieszą i przyślą Ci na chatę tort z dedykacją :o :o :o