Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1babeczka1

Szukama fajnego zespoły na wesele Duo z Bytomia czy może coś innego polecicie ??

Polecane posty

Witam mam do was kobietki pytanie czy ktoś słyszał coś na temat zespołu DUO z Bytomia który twojrza dwaj Panowie ?? Czy to fajny zespół czy warto go na wesele zatrudniac czy nie ?? A może coś polecicie z okolic mikołowa , katowic ?? Jakieś usługi może sprawdzone bo nie mam zielonego pojecia które z zespołów ktore sa naprawde fajne i poderwą gości do tanca :) Z gory dziekuje za odpowiedzi :)

Gość peienka
mnie sie podoba zespół Kaprys ale jeszcze ich nie słyszłam na żywo www.kaprys.mikolow.pl

Gość Nie słyszałaś ich
a już ci się podobają? BUAHAHAHAHAHAHAHAHA!

W restaruacji gdzie odbędzie się moje przyjęcie kobieta właśnie poleciła mi kilka z tych zespołów które ty Marcus podałeś na tamtej stronie m.in Express,Oscar i tam inne ale kurcze gdzie nie zadzwoniłam to zajęte terminy na przyszły rok :( Zresztą studio beta jako koamerzyste też mi polecała ta kobieta :)

Gość To normalne
że ci ich poleca. Niektórzy płacą właścicielom restauracji za takie reklamowanie.

Ogółem to ja poprosiłam o polecenie jakiejś fajnej orkiestry ale kurcze nic nie umiem znaleść a o tym Duo z Bytomia słyszał ktoś coś ?? Może coś jeszcze swojego polecicie :) Ale takiego nie z reklamy tylko z własnego doświadczenia :D

..do To normalne..nie koniecznie tak musi być jak piszesz.Właściciele domów weselnych,restauracji,pubuw,proszą o tzw.wizytówkę kapeli,na której podane są namiary,strona www,itd...A wiesz co..są kapele,których bardzo często proszą,gdy grają pierwszy raz jakiejś /dziupli/,/ludki weselno-zabawowe również.Nie broni nikogo,ale nie szuka wszędzie spisku...

Nieee no normalnie nie wierze to co już nikt nie wynajmuje kapel na wesela skoro nie widze tutaj tłumu chętnych opowiadających o swoim super weselu z super kapelą ???:O

Gość MARCUS
Jeżeli większość zespołów ma zajęte to poprosze o meila - spróbuje coś pomóc w szukaniu kapeli. A co do reklamy i płacenia restauratorowi za polecanie to uważam, że nie potrzebuję takich" chwytów marketingowych". Marcus

Gość adamoga
Cześć znam chłopaków z zespołu DUO z BYTOMIA grali u mojej kumpeli na weselu Powiem ci żę to są profesjonaliści super grają i w dodatku extra prowadzą zabawy Nie reklamuje ich w sumie nic z tego nie mam :) ale naprawdę są dobrzy