Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziunnkaa

paznokcie

Polecane posty

Gość madziunnkaa

hej chcialam sie poradzic odnosnie akrylków chce sobie niebawem zrobic i tutaj sie chciałam zapytac tych co miały badz maja czy sa zadowolone ?? czy bardzo sie wam zniszczyły paznokcie itp pozdrawiam;)

Gość ihaha
ja robiłam 2 razy w życiu i więcej na pewno nikt mnie namówi. Paznokcie zniszczyły się strasznie, choć miałam zrobione bardzo dobrze. Nawet jak patrzyłam, gdy mi je robiła, to było mi żal. całe paznokcie spiłowane. Po zdjęciu paznokcie miałam takie cieniutkie jak papierki, uginały się, choć normalnie mam twarde i mocne. masakra. Musiaam sie namęczy, żeby ładnie wyglądały. Zdecydowanie odradzam. Teraz sama sobie maluję swoje paznokcie i wyglądaja też bardzo fajnie. Albo do kosmetyczki na jakieś zdobienie... Nigdy więcej akryli. Choc jak widzę u kogoś to mnie kusi :) Ale zawsze sobie przypominam, jak moje wyglądały póxniej i ochota przechodzi :)

Gość madziunnkaa
hmmm a jakies inne sztuczne ?? kurde nie wiedziałam ze ona je piluje :// ja mam swoje ładne ale chcialam miec ładniejsze :D i cos nowego miec a cos zamiast akrylków innego polecacie ?

Gość to na swoje paznokcie
daj tylko sobie utwardzacz

Gość ihaha
no piłuje je całe po wierzchu, żeby akryl się "wżarł" Jeśli masz swoje ładne, to nie rób akryli. Zniszczysz tylko.

Gość madziunnkaa
ja myslałam o kolorowych akrylkach zawsze mi sie podobały te z wzorkami ale teraz sie zastanawiam hmmm

błagam nie rób!!! ja tez mam bardzo ładne swoje paznokcie, ale tuż przed moim ślubem połamałam i musiałam zrobić akryle :( zdjełam po miesiącu i przez pół roku paznokcie miałam paskudne, łamliwe, cienkie i rozdwajające się.... nie warto dbaj o swoje zrób francuski i będą śliczne

Gość Zoonia*
Dziewczyny- paznokcie nie są piłowane tylko matowione-aby się pazurki dobrze trzymały. Ja z akryli jestem bardzo zadowolona.

Gość ewelka111
jak chcesz soie zrobic koniecznie pazurki to proponuje żelki :D sa efektowniejsze i mniej inwazyjne w naturalny paznokiec

Gość madziunnkaa
a na czym te zelowe polegaja ?? bo o nich tez słyszałam ja o paznokcie zaawsze swoje dbłama zawsze nakładam odzywke nawet tabletki kiedys na paznokcie bralam ale chcialam cos efektowniejszego :D i chcialam wzorek jakis samej mi jakos nie wychodza :D

Gość ewelka111
przed nalozeniem zelu paznokice powinny byc zmatowione - a to sparwia wielu polskim stylistkom problem bo je piluja ;( pozniewj naklada sie 3-4 warstw zelu i kazda utwardza w lampie. ajesli ci sie znudza to po zdjeciu nie powinno zostac sladu na twoich naturalnych :)

Gość nie rob..
ja swoje tez mialam mocna .ostatnio sobie zrobilam....zelowe,robilam je ok 3 miesiace...teraz jestem juz miesiac od zdjecia i nie moge sie dotknac do swoich....

Gość ewelka111
pewnie kobieta przepilowala ci paznokcie - taz tak raz mialam ale od kiedy zmienilam stylistke jest swietnie i nic sie nie dzieje:D

Gość madziunnkaa
tak patrze w interku własnie i ładne sa te zelowe :) wiec jak mówicie ze lepsze to sie na nie chyba zdecyduje dzieki za porady :)

Gość madziunnkaa
no własnie kurde teraz zebym tylko dobrze trafila :D ile placilscie ?? ewelka a skad jestes ?? moze akurat gdzies blisko mieszkasz to bys mi polecila swoja :D