Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmm

Forumki, doradźcie- którego faceta wybrać?

Polecane posty

Gość mmmmmmm

1) Nie ma samochodu, mieszka ode mnie 50 km z rodzicami, nie ma pracy, studiuje, nie ma kasy, bo pochodzi z bardzo biednej rodziny. Ale dobrze nam się gada, świetnie się rozumiemy, jesteśmy przyjaciółmi, był moją pierwszą miłością, znamy się 3 lata już, kiedyś był moim chłopakiem, znów chce nim być. Prezenty kupuję zazwyczaj ja jemu, ja płacę częściej za wyjścia itd., ale jest to zrozumiałe, bo on nie ma na razie kasy. Ma 22 lata. Jest studentem dwóch kierunków dziennych, ale mało przyszłościowych. Jest niski według forumowiczów- 175cm wzrostu, penis 13cm. 2) Mieszka w 4 pokojowym mieszkaniu z bratem, ma samochód, dobrą pracę (ale nie wiem, ile dokładnie zarabia, bo się nie wypytuję). Zawsze chce mi pomagać, jest miły i dobry, odpowiedzialny, martwi się moimi problemami. Zawsze przywozi mnie i odwozi do domu, żeby mi sie nic nie stało, kupuje kwiaty, twierdzi, że się zakochał. Zawsze za mnie płaci. Znamy się tylko 2 miesiące. Od roku nie miał dziewczyny, jest spokojny, mądry, niezbyt wylewny, ma 23 lata i studiuje na uczelni technicznej, ale trochę zaniedbuje studia, mimo talentu, bo praca zajmuje mu dużo czasu. 188cm wzrostu, ale za to ma brzuszek i jest miśkowaty, rozmiar penisa nieznany. Hę?:p

Gość co za idiotka

Gość a którego kochasz

Gość odra_za_olza
NAJLEPIEJ STRZEL SOBIE W łEB KRETYNKO!!!!!!!!!

Gość no dziewczyny
nie badz glupia ...wybierz Jacusia...bohatera forum..

Gość polapola
ale się uśmiałam:) w końcu naprawdę dobry tekst:)

Gość mmmmmmm
Nie wiem, dlatego pytam, nie?:O Wiem, że to głupie, ale liczyłam na opinie doświadczonych kobiet. Kocham tego pierwszego, ale on jest draniem i nie liczy się ze mną. Dlatego już nie jesteśmy razem. A drugi się we mnie zakochał, ciągle mnie zasypuje smsami, kwiatami, randkami, pomysłami na weekend itd. A ja na razie nie wiem, co o tym myśleć.

Gość mmmmmmm
No nie bądźcie takie, doradźcie coś młodszej koleżance:O

Gość nie szukaj na siłę
poczekaj aż się zakochasz. No, chyba że koniecznie być z kimś

Gość nie szukaj na siłę
być z kimś musisz

Gość a ja jestem do niczego
znajdź trzeciego.

Gość mmmmmmm
Nie muszę koniecznie mieć kogoś. Miałam tylko jednego chłopaka dawno temu i był nim ten pierwszy gość. Ale chciałam wybrać spośród tych dwóch, bo oni są fajni, no i brakuje mi chłopa:P

Gość mmmmmmm
Widzę, ze nikt nie chce doradzać, wszyscy oglądają Magdę M.:P

Gość jak Ci potrzebny chłop
to bierz dwójkę. Przynajmniej nie będziesz piechotą do domciu zasuwać. Po spotykaj się z nim troszkę i sama zobaczysz czy coś z tego będzie

sama musisz dokonać wyboru w tym Ci nikt nie pomoże. I nie sugeruj się stanem materialnym faceta tylko tym czy ma do Ciebie szacunek, jak Cię traktuje i czy jesteś dla niego najważniejsza.

Gość mmmmmmm
Tak, ale problem w tym, ze obydwaj mnie szanują. Tylko pierwszy jest bardziej niezależny i nigdy mnie nie słucha, zawsze robi, co chce.

Gość mmmmmmm
Jak już sprawdzę rozmiar pena, to znaczy, ze sie zdecyduję:) więc teraz nie mogę

to jednak się z Tobą nie liczy. Interesuje się Twymi sprawami?

czy Twoje problemy są dla niego ważne? czy myśli tylko o sobie?

Gość mmmmmmm
Tak. Interesuje się moimi problemami, stara się pomagać, jak może. Jest bardzo cierpliwy i znosi wszystkie moje dziwactwa, od lat. Ale ceni sobie niezależność.

Gość pisałaś coś że Cię
źle traktowal

Gość spadająca gwiazdkaaa
Ja bym wybrała tego pierwszego...bardziej romantyczne mi sie to wydaje:P taki buntownik z wyboru:P hehe... a tak powaznie to nie mam pojęcia co ci doradzić. Chyba tylko tyle, żebyś kierowałą się sercem. Bo jeśli zalezy Ci na kasie, wygodnym zyciu i samochodzie to wybór jest prosty.

Gość mmmmmmm
Źle czy nie źle- zanosi się na pijaka:O To jego główna wada. I czasami oszukuje.

Gość mmmmmmm
No niby nie... Ale jak ten drugi będzie miał jeszcez mniejszego?:O Bo on jest dość gruby...

Gość eechh
a nie myslalas o tym ze beda brac pod uwage glebokosc twojej pochwy...Boze cos Polske

Gość mmmmmmm
Dobra, jesteście paskudni:O Nawet nie można się ponabijać😭 Ale dziś drętwo na tym forum, szoke 100%🖐️