Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kujawiaczka 86

Błona dziewicza

Polecane posty

Gość Kujawiaczka 86

W jaki sposób mogę rozpoznac czy moja błona pękla podczas stosunku czy nie ? Chce dodac, ze nie krwawilam.

Gość hyyyhhhy
hmmm nie kazda dziewczyna krwawi, czy czulas jakis opor cokolwiek?? czy chlopak wprowadzil do konca czlonek, bo np nie wystarczy ze wpakuje glowke :) blona jest elastyczna, aha i wez pod uwage to ze moglas juz tej blony nie miec- np przebilas tamponem, podczas cwiczen gimnastycznych albo po prostu jej nie mialas :) przerwaniu towarzyszy najczesciej bol i krwawienie, ale nie zawsze :)

Gość PIERNICZEK
hej dziewczyny.Ja też mam z tym problem,też nie krwawiłam.moge jakoś rozpoznać czy ją mam czy nie?

Gość Kizi Mizi
To prawda, że nie każda musi krwawić. Czasem nawet to krwawienie jest takie znikome, że nie zauważamy. Nie wiem jak sprawdzić czy się ma błonę czy nie... A w ogóle to po co chcesz to sprawdzać? :)

Gość PIERNICZEK
sama niewiem ale chciała bym to wiedzieć.W sumie to jak sie ma jeszcze błone to nie można zajść w ciąże.Narazie nie mam w planach maleństwa ale warto by było to wiedzieć :)

Gość hyyyhhhy
zdecydownie kochana mylne pojecie masz- mozna jak najbardziej z blona czy bez zajsc w ciaze :):):)

Gość Lady F
xD dobre dobre.

Gość PIERNICZEK
no to mam złe informacje.Dzięki za uświadomienie :) A co tam ... to co że nie krwawiłam i tak mój pierwszy raz był cudowny :) :) :)

Gość hyyyhhhy
i to najwazniejsze :D:D i z kazdym nastepnym razem bedzie jeeszcze lepiej :) warto tez wybrac sie do ginka po pierwszym razie zebym sprawdzil czy wszystkoi jest ok;)

Gość PIERNICZEK
Ja we wrzesniu mam swoja pierwzą wizyte i troche mam stracha :/

Gość Kizi Mizi
Nie masz się czego bać. Zalezy czy idziesz do faceta czy kobiety :) Dla mnie to jednak różnica:) Ja tam wolę chodzić do ginekologa niż do dentysty:D:/

Gość Lady F
Nie bój się ginekologa ^^ to nic strasznego. Ja mam kobietę lekarza, bardzo ją lubię =D. I zgadzam się co do dentystów:D

Gość Kizi Mizi
Ja miałam kobietę ginekologa, ale nie wiem czemu wolę faceta:D już mam drugiego ginekologa faceta i jestem bardzo zadowolona:) to dziwne, ale mniej się krępuję przed facetem niż przed kobietą, powiedziałabym nawet, że się wcale nie krępuję:D

Gość hyyyhhhy
hehe faktycznie stres jest zawsze trzese gaciami przed wejsciem :) ale nie jest az tak zle, samo badanie jest krotkie znaczy wizyta na fotelu :P pozniej rozmowa najczesciej..zabawna :D

Gość hyyyhhhy
co do plci lekarza to chocilam do facetow kilku...powiem...ze jednak teraz mam kobitke fajniej jest jednak to babka latwiej jest mi pytac o jakies rzeczy na loozie :)

Gość PIERNICZEK
Tak sie składa że ide do kobiety...wydaje mi sie że będe sie mniej krępować.Ale mam nadzieje że tak żle nie będzie :) narazie jestem dobrej myśli

Gość PIERNICZEK
a co do dentysty to też go nienawidze :/

Gość Lady F
xD wolę 10 razy do ginekologa iść niż raz do dentysty xD. Kiedyś z głupoty (mojej) dentysta robił mi zęba bez znieczulenia. Nigdy nie przepadałam za borowaniem, ale od tamtej pory omijam mojego doktora od ząbków szerokim łukiem. Tyle dobrze że mnie nie bolą...