Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agnieszka73

ABC design 4 Tec - ma ktoś?

Polecane posty

Gość podnoszęęęęęę

Gość Ratujcie
Cena jest o wiele wyższa bo quinny jest tylko w gondoli w takiej cenie a ten drugi razem ze spacerówką.

Gość fiorella1050
to wózek głęboko - spacerowy - jedynie bez fotelika maxi-cosi.Jest dwu funkcyjny ze spacerówką.

Gość Ratujcie
oj masz racje.........

No jak dla mnie to całkiem inny wózek. A te kółko małe podwójne sprzodu to jak dla mnie porażka;) Takie moje zdanie. To nikt nie ma tego 4 Tec?

Gość RETY
to ty będąc w 19 tc kupujesz już wózek????Ja jestem w 33 tc i jeszcze o tym nie myslałam. A tak apropos wózków to ten wskazany przez ciebie to porażka.

Nie powiedziałam, że kupuje tylko jestem ciekawa opini. A taka odpowiedź, że porażka to żadna odpowiedź. Nie pytam czy ładny bo to sprawa indywidualna. Ciekawa jestem jak się sprawuje na codzien i czy ma jakieś wady. Jeździłam nim w sklepie i bardzo mi sie spodobał. Na swojej drodze nie jednokrotnie będę miła łąki i ścieżki leśne. Równe chodniki to niestety nie w mojej okolicy:(

Gość RETY
Jesli rodzisz zimą to najlepszy będzie z tych tańszych, ale na masywnych pompowanych kołach, bo dobrze się prowadza.Ja miałam "polaka" i byłam bardzo zadowolona, bo sprawdza się zimą i na nierównych powierzchniach.Weź też po uwagę -wage wózeczka jesli miaszkach w bloku, bo to ważne.Chodzi mi o to czy dasz radę sama potem np. z 3 pietra znieść wózeczek.Weź najlepiej męża i przestestujcie wózeczki u was w sklepie.Najlepiej podjechać samochodem i sprawdzić czy mieści się po złożeniu do bagażnika, bo to też jest dosyć ważne.Przy zakupie trzeba wziąść pod uwagę wszystkie za i przeciw.Życze powodzenia na zakupach i zdrowego dzieciątka.

Gość aga wozek ktory wskazalas
jest bardzo fajny z wygladu. te trzykolowe na zachodzie sluza do biegania..tylko u nas zrobily sie modne. poza tym uwazam, ze to przednie jedno kolko caly czas sie skreca i zle sie prowadzi. twoj wozek o wiele fajniejszy, ale nie wiem czy fynkcjonalny..moze kto go ma.

Rety - dzięki. Wózka nie muszę nigdzie nosic. Pod domem garaż. Auto mamy duże więc też spoko. Mam też wysokiego i masywnego męża i muszę też dopsaować do niego żeby później nie miał wymówek;) Jesteśmy osobami raczej o sportowym charakterze. Luz i sporty ekstremalne więc taki zwykły wózek jakoś do nas nie pasuje;) Początkowo chciałam speedy ale spacerówka mnie załamała. Nie rozkłada się na płasko i wąska. A ja nie będę długo jeźdźiła w gondoli. Mam już jedno dziecko 9 letnie urodzone w marcu i wogóle nie miałam gondoli:)