Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicie

prezent dla babci

Polecane posty

Gość co myślicie

Jutro mojego chłopaka babcia ma urodziny, będzie małe przyjęcie w domu. I oto mój dylemat: jaki prezent dla baci??? Dziś wieczorem się dowiedziałam i mam tylko chwilke jutro po pracy na zakupy. Proszę- dajcie jakies pomysły...

Gość co myślicie
Pomóżcie mi! Plizz. Co kupowaliście swoim babciom. Ta ma 79 lat ale jest tzw. babcią z werwą:-) Jest super i dlatego chciałabym jej podarować coś wyjątkowego.

Gość co myślicie
chłpak kupi bukiet kwiatów no i co do tego:-(

Gość co myślicie
Z apteki raczej nie... jej syn pracuje w aptece i wpomaga ja na bierząco. Szcerze mówiąc też mysłałam o zdjęciu tylko chyba nie zdąze wywołać bo wychodzę z pracy o 16 a u niej mamy być na 17-tą... Figurki nie chcę bo się zagubi- ma mase takich rzeczy na meblach ( przez tyle lat się nazbierało;-) ) Może jakieś inne pomysły, choc to zdjęcie mnie nurtuje

Gość ja zawsze
daje swojej piekny szal. Tez ma pod 80-tke i lubi

w niektórych miejscach mozna od ręki wywołać nieiwem jak u Ciebie w miescie a no chyba ze w czasie pracy uda ci sie wyskoczyć na chwile wywołac zdjecie

Gość co myślicie
szal byłby super jakby gdzie wychodziła, babcia się raczej boi gdzieś dalej, nawet do kościoła juz zadko chodzi bo kiedyś zasłabła i od tego czasu raczej blisko domu jest

Gość kara...........
Szal jedwabny ręcznie malowany.

Gość kara...........
Więc odpada.

Gość co myślicie
U mnie jest tylko dwoch fotografów, postaram się ze zdjęciem, bo fajnie by wyglądało nasze wśrod innych zdjęć swoich wnuczek i wnuków:-) ale jakby się nie udało tak szybko wywołać to chciałabym mieć jeszcze jakieś inne rozwiązanie. Tak to jest jak chłopak mówi Ci za pięć dwunasta!! wrrrr

Gość ert
tomik z wierszami, np "wspanialej babci" :)

Gość ja zawsze
ja sie nie przejmuje czy sie przyda.uwazam ze moja babcia mimo wieku jest kobieta i na przyklad daje jej oprocz szala , apaszki (moze nosic w domu) wydziwione cekinowe portmonetki, moze tez byc pudelku pieknych chusteczek (babcie jeszcze uzyawaja tych z materialu) i tak schowa do szafy ale kazda kobieta lubi cos dostawac ladnego

Gość co myślicie
myślałam o jakimś kwiatku w doniczce, sama nie wiem... Tylko wtedy już nie kwiaty tylko jakieś czekoladki w kształcie serca. Tylko że ja w ogóle nie znam się na kwiatkach a babcia ma wszystkie parapety w kwiatach

mi sie wydaje ze apaszki sa zbedne ja bym podarowała własnie zdjecie jak wspomniała do kolekcji do innych wnuków bardziej sie ucieszy

Gość ja zawsze
w sumie obcej babci to pudlo czekoladek chyba najlepsze.takie duze i efektowne do tego chlopka kwiaty i po klopocie

sluchaj jak nie zdarzysz jutro wywolac to zdjecie Babci doniesiecie:) chyba zrozumie ze nie dalas rady wywolac powiesz ze trzeba czekac na wywolanie

Gość ja zawsze
moze sa, moja babcia naklada zawsze jak ma gosci, wiec lubi, ale obcej babci faktycznie ciezko

Gość wetb 375hnen8
ja swojej kupiłam piękna filiżankę ze spodeczkiem w takim eleganckim pudełeczku i herbatę jakąś smakowa ale nie pamiętam jaka..Bardzo sie ucieszyła

Gość ja zawsze
uwazam ze to swietny prezent

Gość wetb 375hnen8
wydaje mi sie,że apaszki i takie tam sa takie babciowe ja obstaje za filiżanką.Moja mi powiedziała,że czuję sie tak dystyngowanie kiedy pije z nij herbatę i to wydatek rzędu 20-30 zł.W każdym hipermarkecie możesz kupić filiżankę ze spodeczkiem :-)

Gość co myślicie
Faktycznie- filiżanka jest super:-) i jakąs fajną herbatkę:-) No i też haftowane husteczki z materiału mi się podobają Ale filiżanka najbardziej

Gość a ja bym
kupila babci jakis fajny ciuszek. moze apaszke albo sweterek. tak ci zazdroszcze bo moja babcia juz nie zyje ;((((

Gość co myślicie
dzieki jesteście super! A apropo zdjęcia to jeżeli by się udało to fajnie a jak nie to głupio mi by było tak pjsc bez niczego i powiedziec ze doniesiemy, będzie trochę gości. jej corki synowie, wnuki... kazdy bedzie zagladał co dostała więc chciałabym mieć jednak ten prezent.

Gość wetb 375hnen8
babcia na pewno sie ucieszy z tego,że pamietasz,podejrzewam,że jakbys kupila czekoledę w biedronce to byłaby zadowolona,ale ja uważam,że każda babcia jest kobietą i powinna dostać coś ładnego..Moja ma 74 lata i jest raczej domotorka ale lubi dostawac coś ładnego,czasem nawet prosi mnie o jakies próbki perfum jak do niej pojadę.. :-) no to miłej imprezki u babusi :-)

Gość co myślicie
przykro mi bardzo:( moja jedna zyje driga juz tez niestety nie, Ta jest bacią mojego chłopaka ale uwielbiam ja jak swoją własną:-)

no tak napewno lepiej by wygladało:) o zdjeciu jak co pomyślcie przy innej okazji bo to tez fajny prezencik dla starszej osóbki:) miłej rodzinnej imprezki jutro:)

Gość a ja bym
milej imprezki. ja dalabym wszystko zeby moja babcia jeszcze zyla. kupilabym jej fajny ciuch, bo to byla swietna kobieta