Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walnniete ryby

ryby to najgorszy znam zadiaku

Polecane posty

Gość walnniete ryby

ludzie spod tego znaku są wredni , złośliwi, faceci to tyrani, a kobiety wiedźmy..nie spotkałam sie z nikim miłym spod tego znaku!czy to nie dziwne???negatywny znak..czestos schizofrenicy czesto to szalency, egoisc, zkaochani w sobie, agresywni i pozbawieni empatii i uczyc.. kochaja tylko ...samego siebie seks..

Gość to pocaluj sie
MNIE TYZZZZZZZZZ

Gość 6755hbdgf
ryvy sa spokojne i opanowane ale maja problem z wyrazeniem swoich emocji i uczuc

Gość rybka zwana W
Mylisz sie,jestes ograniczona-pokłóciłas sie z kims spod ryb i wyzywasz sie teraz i wkładasz wszystkich do 1 worka. Moze napiszesz spod jakiego znaku Ty jestes? Ryby jako znak zodiaku należą do żywiołu Wody (razem z Rakiem i Skorpionem) i do grupy znaków Zmiennych. Są dwunastym znakiem i kończą zodiakalny cykl.U wszystkich znaków Wody głównym problemem jest poczucie bezpieczeństwa i związane z tym emocje. I oto Raki czują się bezpieczne przez to, że się chwytają materialnego schronienia, domu, rodziny i pamiątek; Skorpiony (dręczone brakiem bezpieczeństwa) wypatrują zagrożenia i same atakują; Ryby zaś próbują zgubić siebie, zapomnieć o sobie, a czynią to myśląc o innych, współczując innym, poświęcając się i ofiarowując siebie. W świecie ludzi głównymi rybimi cnotami są zdolność do poświęceń, do ofiarowania siebie drugiemu człowiekowi (lub na rzecz idei); współczucie. Właściwa też jest Rybom zdolność intuicyjnego poznania, czyli spontanicznego wiedzenia. Zdolność ta może rozwinąć się w dar jasnowidzenia, oraz w drugi wzrok który pozwala widzieć aurę i nawiązywać kontakt z istotami bezcielesnymi. Nie darmo znak Ryb patronuje mistycyzmowi. Ludzie ze znaku Ryb są romantykami i idealistami. Ryby kierują się w życiu przeczuciami, nosem i intuicją, która je nie zawodzi - natomiast wtedy, gdy trzeba ściśle myśleć, dokładnie planować i wyciągać logiczne wnioski, Ryby gubią się i rozumowi nie za bardzo ufają. Największe sukcesy odnoszą wtedy, gdy kierują się sercem a nie wyrachowaniem.

Gość walnniete ryby
a ryb tu bronia same inne wredne ryby!! ryby mnie zraniły...gdyby słowa mogły zabijac.słowa wypowiedziane przez niektore ryby..nieżyłabym wszystko..tak, ale ryby na pewno nie jest :dobrymi i bezinteresownymi ludzmi

Pewnie, że ryby potrafią być wredne( wiem to po sobie:D), ale ogólnie nie jestem chyba taka zła. Ludzie mnie lubią, często ze wszystkiego mi się zwierzają, bo wiedzą, że im pomogę... To, że wpadło się na \"nie na tę osobę\", co trzeba, nie znaczy, że od razu macie obwiniać wszystkich i mieć uprzedzenia:P Pozdrawiam rybki:D

Ja też jestem rybą i wcale nie jestem taka straszna :P ryby to właśnie fajny znak, a wredni ludzie zdarzają się pod każdym znakiem :P

Katrinne juz wiem dlaczego od razu Cie polubiłam rybko Ty:D mam dobre kontakty z rybkami:)

Gość ddedwqd
ryby maja schizofrenie paranoidalna

Gość ale dlaczego o o
moja rybia natura w pełni zgadza sie z opisem "rybki zwanej w":) Faaajna jestem:):):)

Ja jestem ryba i przyznaje z reka na sercu to ciezki znak zodiaku. Ale nie kieruje sie antypatiami czy sympatiami ludzi biorac pod uwage TYLKO ZNAK ZODIAKU.Bo to chore. Kazdy znak ma swoje wady i zalety a ryby nie sa wyjatkiem. Tyle pozdrawiam wszstkie rybki :)

Gość eghno tak.
tak. mam ojca i brata rybe. tragedia. po prostu zyja na innym swiecie, odbieraja inaczej rzeczywistosc. jak z kosmosu są ................... ;/

Gość a kto powiedział żem kobieta
Ty z bitefight nie oszukuj, co? Bo adminowi doniosę.

Gość Złych ludzi znajdziesz
w każdym znaku zodiaku. Trzeba umieć budować swoje relacje z innymi ludźmi, nie ufać bezgranicznie, nie nazywać przyjacielem po miesiącu znajomości, być życzliwym i miłym, ale nie oczekiwać, że każdy tę życzliwość odwzajemni i nie popadać we frustrację, jeśli nie odwzajemni. Dużo jeszcze musisz się nauczyć, bo inaczej Twoje życie zamieni się w koszmar. Ja Waga, jakby co.

w takim razie proponuję zakazać seksu od czerwca do lipca włącznie, żeby te podłe, wredne i wstrętne ryby się nie rodziły. Kogoś jeszcze nie lubicie?

Swoją drogą, to ciekawe, że WALNNIETE RYBY spotyka na swej drodze same walnięte Ryby; może z nią coś nie halo i czepia się? Znam dwie osoby spod tego znaku i są takie, że \"do rany przyłóź\".

Ja na przykład nie trawię bliźniaków. Znam dizewczynę i chłopaka spod tego znaku. Oczywiście to mi daje prawo nazwania wszystkich bliźniaków płytkimi świami i padalcami prawda?

Gość jjozoa455
ja mam chłopaka, przyjaciela i szwagra z pod znaku ryb i choć kocham swojego chłopaka a przyjaciela i szwagra lubie to podpisuje się pod tym ze ryby na swój sposób są walnięte:)

Czy poznając nową osobę od razu pytacie spod jakiego jest znaku? Chyba nie uprzedzacie się na zapas?

aaa..bywam złosliwa...szalona...kocham siebie,a przynajmniej sie staram....no i ....kocham seks:p