Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaczaca

tak bardzo boli

Polecane posty

Gość płaczaca

I coz ja mam poczac ?... bardzo chce dziecko...jednak moj partner mowi ze mamy na to jeszcze czas...kompletnie sie nie zgadza :(( czasem jak o tym rozmawiamy prawie placze z bezsilnosci... nie,to nie kaprys-od jakiegos roku marze o dziecku ,czasem mam wrazenie ze oszaleje :(Mam duzo mlodsze rodzenstwo ,wiem na czym polega wychowywanie maluszka ,nocne placze,kapiele,karmienie itp. Ja napewno bym sobie poradzila :) ale jedna moj partner jest na nie, mowi ze za dwa latka kiedys skonczy studia :( kiedy bedziemy lepiej ustawieni itd... ostatnio nawet doszlo do tego,ze przestalismy uprawiac seks bo kiedy widze ze on wyciaga prezerwatywe odechciewa mi sie... troszke zaczyna nas ta sprawa dzielic... boje sie ze bardzo sie oddalimy od siebie,czego nie chce jednak z drugiej strony jest ten silny instynkt macierzynski ;( co ja mam zrobic?

Gość sardynka_Sarda
Moze zastanow sie czy on nie ma waznych ku temu powodow: niestabilnosc ekonomiczna, jeszcze sie uczy eccc

Gość płaczaca
tak -rozsadne ;|zostaw go... za takie odpowiedz to ja dziekuje ;] a wierna jestem wiec i nie zdradze ;| -dzieki za wypowiedzi tego typu :] DO sardynka_Sarda : tak,mowi ze chce skonczyc studia ...

Gość dsaasdasd
a moze nie chcesz byc gorsza, tyle teraz kobiet w ciazy dookola

Gość płaczaca
dsaasdasd -co Ty ;) zupelnie nie o to chodzi... nie zazdroszcze innym dzieci brzuszkow... to nie to.

Gość do autorrki
jak masz lat ponizej 25 to nie rozumiem twojego bolu ... przykro mi ale wtedy to by zakrawalo na jakas manie a jezeli masz powyzej 25 lat i jestes z nim dosyc dlugo plus skonczylas studia to uwazam, ze to najlepszy czas na dziecko i mozesz czuc sie smutna ale czy ty skonczylas studia? pracujesz? dziecko kosztuje!!! a on nawet jeszcze nie skonczyl , nawet nie wiesz ile same pieluchy kosztuja

Gość płaczaca
czytaj ze zrozumieniem... pisalam ze wiem bo mam duzo mlodsze rodzenstwo :] ja pracuje -jestem asystentka hipermarketu,on tez pracuje jest treneem pilki noznej a i wlasnie studiuje. :]

Gość ja zawsze
mysle z eto rozsadny chlopak. poczekaj na stabilizacje finansowa i koniec studiow-mysle ze tak lepiej

Gość do autorrki
to daj mu skonczyc te studia , moze on nie chce teraz miec dziecka? nie zmusisz go

Gość płaczaca
ze go nie zmusze to wiem.

Gość płaczaca
hehe domu nie mamy,ale mieszkanie.

Gość Bronek jelonek
dziewczyno,na trzezwo:P,nie bedziesz miala z nim latwego zycia:(,macie inne priorytety,inne spojrzenie na zycie.Ty jestes prawdziwy model zony i Matki,on na pewno lubi spokoj i zycie zgodne z planem:( wspolczuje,jezeli nie jestes w stanie uciekac teraz❤️ to w pewnym momencie bedzie juz za....pozno🌼

Gość płaczaca
nierozsadna? 26lat, pracujemy obydwoje,mieszkanie .. nierozsadna bylabym gdybysmy nie mieli NIC.

Gość do autorrki
wlasnie to tez wazne czy macie wlasne lokum bo chyba glupota by bylo mieszkac z rodzicami wraz z dzieckiem ....... do tego z facetem.... porazka zawsze uwazalam, ze najgorsze jest gdy mieszka sie z rodzicami i dzieckiem za sciana okropne

Gość płaczaca
bez przesady ze nie mam latwego zycia :] wszystko jest wporzadku,.tylko kwestia jego studiow a dziecka sie nie zgadza,to chyba nie powod zebym uciekala od niego...

Gość do autorrki
coz, musisz czekac .... nic ci nie zostalo a jak bedziesz mu cos insynuowac i np gadac o dziecku to cie zostawi na bank... zaden facet nie lubi zrzedliwej baby

Gość płaczaca
Mieszkanko mamy ;)

Gość do autorrki
a moze on boi sie ze skonczy sie jego mlodosc wraz z dzieckiem i juz sie nie wyszaleje

Gość płaczaca
on czesciej zaczyna ten temat ,stara sie tlumaczyc mi ta cala sytuacje....

Gość płaczaca
hm...powiedzialabym ze zawsze byl spokojnego usposobienia takze tego ze obawia sie ze sie nie wyszaleje nie obawiam sie .zawsze zalezalo mu by skonczyl studia mogl robic co marzy mu sie od x czasu,i mysle ze jedynie to stoi nam na przeszkodzie.

on robi studia zaoczne wiec to kosztuje, a jak bedziesz juz miala dziecko to pamietaj ze bedziesz musiala byc w domu. Dziecko kosztuje, musisz wszystko kupic, a to nie takie tanie. Łatwo jest zrobic dziecko ale co potem, bedziecie sie martwic jak co zapłacic. Jak zreszta on bedzie sie uczyl jak bedzie dziecko?? on tez napewno bedzie sie nim zajmowal. Widac ze masz rozsadnego faceta, mysli o przyszłości. Poczekaj cierpliwie az skonczy studia.

Gość płaczaca
o kwestie finansowe ja sie akurat martwic nie musze...wiem ze mam rozsadnego faceta ;)

Gość płaczaca
o kwestie finansowe ja sie akurat martwic nie musze...wiem ze mam rozsadnego faceta ;)

Gość ola27
a ja po tym co napisalas zaczelam kojarzyc fakty:) znam twego faceta... moja przyjaciolka zna go lepiej... yhm...przykro mi ale..

Gość płaczaca
uciekam spac ;) jak powiedzial papago_rafael23 lece sie wtulic ;)dobranoc wam :* ola27 -widze nudno Ci dziewczynko ?;) lec spac dobranocka sie skonczyla :)