Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PANIpodrozniczka

Dziewczyna Mojego Chlopaka - Błya

Polecane posty

Witajcie, chcę zapytac jak sie zachowac albo jak powino sie zachowac, gdy tesciowa w moim towarzystwie czesto wspomina wczesniejsza dziewczyne mojego chlopaka, czasem mam wrazenie,ze ona faktycznie jest w jakis sposob lepsza ode mnie albo ona za nia teskni. Nie wiem czy powinnam jej wypowiedzi jakos komentowac, bo z czasem to juz meczoce sie robi. Zaznacze,ze z moim partnerem jestesmy prawie 3 lata w zwiazku i wszystko dobrze nam sie uklada. Prosze o rady, moze tez mieliscie podobne sytuacje

Powiedz swojemu partnerowi że to, co mówi jego mama Cię boli. On powinien jej delikatnie zasugerować że zachowuje się niekulturalnie. Ja byłam z chłopakiem 1,5 roku...odkąd zerwałam minęły 3 lata a z tego co wiem jego rodzice i siostra ciągle mu mówią że powinniśmy być razem itp. :/

Ja tez tak mialam...Malo tego.Ona ciagle przychodzila do ich domu,bo niby talk strasznie sie zaprzyjaznila z jego mama i siostra...i musialam znosic jej towarzystwo,malo tego ze jej,to jeszcze jej syna i meza hahaha ;)

Ja z nim o tym rozmawialam, on zapewnia mnie ,ze dawno zakonczyl ten rozdzial w zyciu i tlumaczyl Jej tzn matce,ze ona juz nie ma prawa dla nich istniec, czasem to nawet przeradza sie w sprzeczki.I zauwazylam,ze czesto rzuca jakimis tekstami gdy jestesmy same, bo moj chlopak np wyszedl do sklepu czy jeszcze nie wrocil z pracy :/ czy wypada powiedziec jej ,ze tamta dziewczyna mnie nie interesuje, jejj zycie tez? tylko jak to zrobic oto jest pytanie? Jak rozwiazac to w dyplomatyczny sposob

Powiedz jej po prostu co o tym myślisz , że była twojego chłopaka w najmniejszym stopniu cie nie interesuje i nie masz ochoty wysłuchiwać już niczego, co jej dotyczy. Prosto z mostu....bo przypuszczam że babsko doskonale wie, co robi! Z premedytacją chce dać Ci odczuć że jesteś gorsza a dla jej syna odpowiedniejsza byłaby tamta.

uuu...jedynak to ciężka sprawa...w takim razie wydaje mi się ze mamusia po prostu zbyt się troszczy o swojego rodzynka. Ale najważniejsze że on mysli tak jak Ty

Gość Intuicja podpowiada

Sproboj sie jej moze podlizac? Badz dla niej mila , pomagaj jej czasem, moze byla pomagala jej we wszystkim. Dlatego moze tak 'teskni'.

Jak jestescie juz 3 lata ze soba i ona nadal wspomina byla , to moze to stanowic problem w waszej przyszlosci. Porozmawaiaj moze z nia? Napewno bedziesz wtedy wiedziala o co jej moze chodzic. 😉

Gość Gość

Może nie teściowa  ale jej siostry. Jak zaczęłam chodzić z moim mężem to siostry mojej teściowej często nazywaly minę imieniem jego byłej, a teściowej wtedy strasznie głupio wtedy było. Wtedy myślałam że robią to specjalnie ale po 6 latach małżeństwa wiem że to raczej głupie przyzywczajenie