Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teo tea

ile kosztują badania hormonalne-prywatnie?

Polecane posty

Gość teo tea

chodzi mi o zbadanie tylko 1 hormonu państwowo strasznie sie długo czeka, wiec wole zapłacic;/ czy ktos sie orientuje ile moze to kosztowac?

Gość teo tea
no, ale pytam tak mniej wiecej... chce zbadac testosteron... 50-100-200zł? ile mniej wiecej

Gość zadzwoń
do przychodni gdzie mają labolatorium i zapytaj, ja badałam hormony tarczycy We Wrocławiu, za jeden płaciłam trzydzieści parę złotych, myślę że zmieścisz się max w 100 zł

Gość teo tea
juz się dowiedziałam kosztuje 22zł, a wyniki na nastepny dzien, ale wizyta u pani ginekolog kosztuje 70zł :o a ktos ten wynik zaanalizowac mi musi ..ehh

Gość jhgjghg
ja badalam prolaktyne i kosztuje prywatnie 15 zl. wynik na nastepny dzien. a panstwowo jak badalam to oczywiscie za darmo i odrazu mi pobrali krew, ale na wynik czekalam tydzien. wiem, ze hormony kosztuja za jeden od 15 do 45 zl.

Gość jhgjghg
mysle, ze lepiej isc do endokrynologa niz ginekologa/ wiele dziewczyn tu pisalo, ze gin. nie poznal sie na chorobie pomimo podstawienia mu wynikow badan pod slepia, a dopiero endo. sie poznal

Gość teo tea
a powiedzcie mi czy jesli biore tabletki anty (yasmien) to czy wogole taki wynik bedzie miarodajny bo własnie mama oswieciła mnie, ze musialabym zrobic 6 miesieczna przerwę?