Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka88....

biorę letrox na tarczycę- mogę oddac krew ????

Polecane posty

Gość agatka88....

codziennie biore póltorej tabletki- czy wobec tego mogę oddać krew w końcu te hormony chyba są w krwi, a nie bardzo mogę sobie zrobić przerwe, bo jak wiadomo hormony trzeba brac ciągle zeby nic sie nie rozregulowało , poza tym waze nie cale 52 kg i czytalam ze mozna krew oddawac od 50 kg bo mozna zemdllec itp.... sama juz nie wiem co zrobic :(

Gość nikt nic nie wie..

Gość chyba nie..
tak sądzę

z chorobami tarczycy niestety nie można byc dawcą:( Jest nawet taki punkt w regulaminie:( Nie ze względu na to że masz złą krew tylko że to ty możesz tego nie wytrzymać:)

Gość agatka88....
ale patrzyłam na paru stronach i nie widziałam takiego podpunktu...

Ja to też wiem od kogoś, sama nie sprawdzałam. Myślę że najlepiej jest zadzwonić do punktu krwiodawstwa i sie zapytać, może ktoś mi wcisnął ciemnotę:)

Znalazłam przez Google: FORUM 1. Przed napisaniem nowego tematu sprawdź dokładnie czy takowy już nie istnieje. 2. Tematy, które będą pełniły charakter reklamy nie zostaną opublikowane 3. Wypowiedzi, które odbiegają od tematu czy też nie wnoszą do tematu niczego będą kasowane bez powiadomienia autora tematu. 4. Tematy i odpowiedzi na forum są moderowane przed opublikowaniem 5. Wszelkie wątpliwości dotyczące regulaminu proszę kierować na adres admin@rckik.com.pl » Nowe ogłoszenie 2006-11-22 17:54:15 Czy moge zostac dawca płytek ? Czy jesli przyjmuje Letrox i wiem, ze to mnie dyskwalifikuje jako kandydata na dawce krwi moge byc dawca płytek? Autor : Ania 2006-11-27 12:58:20 Przyjmowanie tego leku świadczy o przewlekym leczeniu tarczycy.Osoby przewlekle leczone nie mogą być dawcami ani krwi ani plytek.Można oddawać krew 2 tygodnie po zakończeniu leczenia.