Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna owieczka

Czy ktoś kto kocha może tak postępować...prosze wejdźcie i odpowiedzcie

Polecane posty

Gość smutna owieczka

smutna owieczka Chodzi o mojego chłopaka. Jestesmy razem 6 lat, od roku nie szanuje mnie, wyzywa mnie od szmat, suk i poj**ańców. Robi tak ponieważ wmawia sobie i zmysla rozne historyjki i mnie za nie obwinia mimo ze nic takiego nie miało miejsca. To tak bardzo dobija. Powiem wam ostatnia sytuacje. Pojechałam na przymusiwe szkolenie z pracy dosc daleko od domu zamieszkania, na 4 dni.codziennie od 10-17 wykłady pozniej powrt do hotelu trwał godzine, zmeczona w pobliskim sklepie kupywałam cos na kolacje i szłam do hotelu, nigdzie nie chodziłam, zmeczona szybko zasypiałam. Ale on stwierdził jak ja moge o 21 isc spac ze na pewno gdzies łaziłam, j**ałam sie (tak mi mowił przez tel i w smsach) Tak bardzo płakałam jak usłyszałam te słowa, naprawde jestem porzadna dziewczyna mam swoj honor i godnosc. Nigdzie bez niego nie chodze, nie włocze sie nigdy, wszystko z nim, jest moim pierwszym facetem i miloscia i tak mnie gnoi. Jestem wobec niego szczera i lojalna, oddałabym zycie za niego a on mnie tak gnoi Dlaczego, nierozumiem go wymysla co tylko sie da. Mysle ze to skutek sterydow i czasami innych immprezowych uzywek ale zeby rujnowac tak piekna milosc zmyslaniem nieprawdy, on chyba zwariował a mi brakuje juz sił na tłumaczenie juz z 50 razy go prosiłam błagałam, tłumaczyłam jak dziecku było dobrze z tydzien i znow to samo i zrywanie ze mna Co robic.............;-(

Gość b.londynka
Piekna milosc??? Kiedy facet traktuje Cie jak szmate??? Wyobrazasz sobie zycie z nim za 10, 20 lat? Czy jako ojca Twoich dzieci? Owieczko, uciekaj jak najdalej od takiego typa!

widzę że zgnojono cię na życiu uczuciowym to próbujesz tutaj. Dziewczyno albo to jest marna prowokacja albo jesteś bardzo głupia że zadajesz się z tym facetem.

Gość smutna owieczka
no tak dziewczyny ale tylko znim mam orgazm za orgazmem . a probowalam juz z wieloma z nikim mi tak dobrze w pochwie nie bylo.

współczuje Ci z całego serca, chorobliwa zazdrosc z jego strony później nie da CI żyć, zadręczy sie, niech on sie ogarnie bo inaczej... powinnas go zostawic jak sie nie opanuje

Gość moim skromnym zdaniem .....
" jestesmy razem 6 lat, od roku nie szanuje mnie, wyzywa mnie od szmat, suk i poj**ańców. " dla mnie nie ma tu miejsca na miłosc . Powiedzmy ze raz mogło sie tak zdarzyc ze Cie wyzwał, ale rok czasu znosic takie upokorzenie ? Szanuj się dziewczyno poki jeszcze Cię nie zgnoił całkowicie, patrzec tylko kiedy dostaniesz po twarzy od takiego palanta :O

Gość smutna owieczka
pieprzycie glupoty niedopieszczone zazdrosnice.

Gość edc
czyzby prowokacja?

Gość onauk
zostaw tego gosci tak szybko jak tylko mozesz...i nawet sie nie zastanawiaj!!!! tutaj nie ma nad czym..W dodatku sterydy:((( fujjj...to nie jest facet na powazny zwiazek...

Gość onauk
to nie tylko zazdrosc...to cham a nie facet...

Gość edc
"mysle ze to skutek sterydow i czasami innych immprezowych uzywek" niech zgadne, polecialas na jego miesnie i styl imprezowicza?

Gość Yupiiii
Nie mogę Ci dziewczyno powiedzieć , tego czego oczekujesz. Podejrzewam jedno- chłopak ma manię przesladowczą na Twoim punkcie, i zachowuje się idiotycznie, i ... prawdopodobnie się nie zmieni na lepsze , wręcz odwrotnie , z czasem będzie się zachowywał coraz gorzej... Tak już mamy, wierne dobre , kochane i uczciwe im lepsze, tym bardziej się nas szmaci. W każdym bądź razie na poprawę jego zachowania nie liczyłabym, jeśli odważysz mu się zrobić awanturę ( a z twoich wypowiedzi wynika, że się raczej nie odważysz bo jesteś na to za dobra); to efekt będzie czasowy. Mówisz , że jesteście 6 lat para - tzn. ze chlopak ma już swoje lata , podejrzewam że gdzieś w granicach 25-30 Jeśli mam rację, to moje rokowania nie są najlepsze- z chlopakiem w wieku 18-20 można jeszce coś zrobić , choć to i tak marne szanse, ale powyżej to już orka na ugorze. Powiem Ci tak, mój chłopak to sknera - też ostatnio ma swoje napaści złości i nie szanuje nikogo - każdy ma swoje wady, na mnie nigdy złego słowa tego typu co twój do ciebie nie powiedział, ale tylko dlatego że sobie na to nie pozwalałam nigdy i po prostu dostałby po twarzy i gdzie tylko popadnie. Wiem, że jego skąpstwo jest nieeliminowalne- choć staram się z tym walczyć - jak się nie uda - trudno. Szkoda mi tych prawie 4,5 roku . I podejrzewam, że u Ciebie ty jesteś stroną bierna, tą która na wszystko się zgadza, że nie widzisz życia poza tym twoim chlopakiem - co wynika z treści twojej wypowiedzi. A on się czuje panem bo moze robic co chce, a ty masz go sluchac i robic co ci każe. Nie sonduje na temat waszego wspolnego życia bo nie mam do tego prawa, nie radzę zebys go rzucila bo to celowanie kula w łot, fajnie sie komuś doradza - wiem o tym , z własnego przykładu. Ale jednego możesz żadać a włascwie muszisz- zeby ce szanował bo nie zasługujesz na takie złe trakotowanie bo niczego złego nie zrobiłas!! Chłopak, który nie szanuje, nie kocha, choć myśli że kocha, i wg niego kocha - szkoda tylko ze w sposob który ogranicza , poniża drugą strone- a to wg mnie uż nie jest miłość. Zyczę podjęcia mądrych decyzji i zdrowej terapii szokowej , może poskutkuje,choć wątpię. Pozdrawiam

Gość Yupiiii
Ups, tyle się nagadałam , a tu prowokacja, czyżby ..... ???

Gość Oloo
"Tak już mamy, wierne dobre , kochane i uczciwe im lepsze, tym bardziej się nas szmaci." juz nie przesadzajmy 🖐️ nie zawsze jest to prawda.

Gość onauk
ja jestem wierna, kocham mojego faceta bardzo, mowie mu o tym na kzadym kroku a on mi sie odwdziecza z nawiazka...wiec nie kazdy tak ma:))), ja w zyciu nie pozwolilabym sobie, aby moj facet powiedzial do mnie suko:(((((((((((((((((((((((( ...jak tak dalej pojdzie to zacznie cie bic:((((

Gość smutna owieczka
powyższe wypowiedzi to podszywacze, ludzie maja tupet. Ja prosze o porady a inni sie podszywaja i takie chamstwa wypisuja. To nie jest prowokacja to namiastka z mojego życia:-( niestety a ja głupia tak go kocham i swiata poza nim nie widze:-(

Gość smutna owieczka
ale niestety prawda jest taka: jestem brzydka nawet normy europejskie takiej brzydoty nie przewiduja. wiec jak go strace to gdzie ja znajde faceta? a mi z nim dobrze. niechby katowal niechby i bil. byleby mi bylo w pochwie dobrze.