Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 50-latek

Jak często panie po 40-stce używacie seksu tygodniowo

Polecane posty

Gość 50-latek

łącznie z kochankiem jeśli takiego posiadacie

Gość ja2
Moge sie przyznac, gdyz tu czlowiek jest anonimowy, ze w malzenstwie z mezem, gdzie czesto byly klotnie i rozne inne nieprzyjemne sprawy, ze moj sekx byl bardzo rzadki i nijaki.Myslalam, ze juz sie nic nie ma we mnie kobiecosci, ze nie jestem pociagajaca., sex przestal mnie wogole interesowac.Az pewnego razu na czacie poznalam wspanialego mezczyzne , ktory poprzez swoj stosunek do mnie i mega wyszukane pieszczoty obudzil we mnie to co drzemalo we mnie.Dzisjaj jestem inna kobieta. Mam ochote na zblizenia i pieszczoty codziennie. To niesamowite, jestem szczesliwa osoba, ze moge sie tak cudownie kochac i byc kochaną.Mam 43 lata i na nowo bardzo, duzzzzzzzzzzzzzzyyyy temperament.Czyli nie ma regule na to jak czesto kobiety po 40 uzywaja sexu, gdyz to jest podyktowane, tym jaki stosunek ma partner do swojej drugiej polowy!!!!

Gość młoda duchem
a my z mężem po prawie 30 latach - tak średnio 2 razy na tydzień

Gość młoda duchem
30lat razem oczywiście

Gość 50-latek
Zgadzam się z panią ja2 że jesteśmy tacy jak nas trakuje partner. Nowy partner to nowe wrażenia, inny komfort psychiczny i fizyczny ale im dłużej jest się ze sobą tym mniejsze zainteresowanie seksem również.