Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria____a

Warszawa-WAŻNE pytanie o ...spodnie !!!!!

Polecane posty

Gość maria____a

Mam naprawdę WAŻNE pytanie .Gdzie można kupić w W-WIE spodnie o klasycznym kroju,czyli takie,które nie kończą się na biodrach,ale mają wysoką talię ? Chodzą słuchy,że w tym sezonie ma być ich powrót,ale ja takowych nadal nigdzie nie widzę .Noszę rozmiar 38-40 i w klasycznym fasonie wyglądam naprawdę super .Co z tego jednak,kiedy wymarzone spodnie udaje mi się kupować jedynie w ciucholandach ....Ostatnio zdobyłam tam suoer dżinsy ! Może znacie miejsca w W-wie,gdzie jednak takie spodnie są do zdobycia? Będę wdzięczna za pomoc,pozdrawiam.

Gość maria____a
a które firmówki mają klasyczne modele,i czy są aktualnie do zdobycia ? Dzięki.

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** **
ja nie pomogę...tez tylko po lumpach chodzę za spodniami, bo w normalnych sklepach dostaję depresji...bo z klasycznych to najwyżej jeden rodzaj wisi...nie wiem skąd to umiłowanie do uśmiechu hydraulika u producentów odzieży :/ w stolicy jest pod tym względem dramat...ja kupuję ciuchy jak jadę do teściów do mniejszego miasta, tam jest większy wybór w każdym sklepiku niż w warszawskich galeriach handlowych

Gość maria____a
No,właśnie,tragedia....A marzą mi się jakieś w brązie,albo beżu...Ach,zdaje mi się,że to marzenia "ściętej głowy"...Czekam jednak nadal - może ktoś się jeszcze odezwie :)))

z NORMALNYCH przypominają mi się jeszcze wyprzedaże w Carrefour Praga, ale to takie szmaty po 9 i 19zl na samie. Byly tam beżowe i nie biodrówki. Byly też dżinsy po 19,99zl. Te dżinsy to nawet nie najgorsze jak na taką cene.

Gość pomysłowa___A
a ja w akcie rozpaczy kupiłam dżinsy ...męskie,tak poradziła mi ekspedientka.Podobno robi tak wiele dziewczyn,które nie lubią biodrówek.Moje leżą całkiem fajnie :),ale długo szukałam najmniejszych w rozmiarówce męskiej,coś ok.38 damskich.Może skorzystasz z mojego pomysłu?

Gość uuuupppppppppppssssssssss

Gość Ofcia
napisałam na "dietach" - tylko lumpeksy....A tak w ogóle to ciekawe,jak radzą sobie dziewczyny z dużą nadwagą,przecież nie kupują biodrówek.../:)))/

Gość maria________a
podnoszę temat...Naprawdę nikt nie pomoże :) ?