Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cold beer

Idealne nogi

Polecane posty

Gość lfssgdgdg
deska. tak te idealne to te ktore opisalas. mozesz takie miec. tokfestia odpowiednich cwiczen pewnie zle cwiczysz.....

Tak, ale ja ćwiczyłam \"rozciąganie\" kilka lat;) Potrafiłam robić szpagat i sznurek, wyginać się we wszystkie strony i do tego spędzałam ok. 10 godzin tygodniowo na zajęciach sportowych. I nic mi to nie dało;) takie juz mam nogi, to nie jest kwestia ćwiczeń, tylko raczej budowy anatomicznej. Zauważ, ze nawet niektóre mistrzynie tańca, chociaż tancerki zwykle maja ładne nogi, mają takie dziwne łydki...

Gość lfssgdgdg
deska. mowi ci ze ja mialam wieklie miesnie a teraz juz nie. wiec jest to mozliwe. zapytaj sie jakijs profesjonalnej osoby, czy trenera. jak ja potrafial zmienic ksztalt swojej lydki to ty tez mozesz

Gość mężczyzno nie denerwuj mnie
bez przesady z tymi ćwiczeniami, nie wszystko sie da niestety wyćwiczyć , trochę od kośćca tez zalezy

Gość lfssgdgdg
co ma kosc do miesni

le ja nie mówię, ze mam za wielkie mięśnie:O Tylko, że nie mogę, żadnym,i ćwiczeniami, rozbudować sobie wewnętrznych mięśni łydki, tylko te zewnętrzne, tak mam zbudowaną nogę:O Jeśli 5 lat jogi mi nie wystarczyło do rozciągnięcia łydek, to co mam jeszcze zrobić? Uprasować je, czy jak?:)

a to ,ze jak masz grubą kość i krótką kośc to jej nie wyciągniesz choćby nie wiem co

deska , znów bład. Ale znam nogi Szabatin, ona tez ma strasznie masywne nogi

jestem deską przegrałam życie bardzo chude w kostce, z wyraźnym mi8eśniem łydki, i to takim rozwiniętym do środka, a nie tak jak ona ma na zewnątrz .... chyba takie coś nie jest możliwe .... jak można mieć miesień rozwinięty do środka ?? to anatomicznie niemożliwe

Możliwe, tylko źle to nazwałam. To się chyba nazywa mięsień brzuchaty łydki. Bo jest tam ich kilka. Chodzi o to, że jak się stoi, to można mieć tak rozwinięte mięśnie po wewnętrznej stronie łydki, że się one stykają ze sobą. To są wewnętrzne mięśnie łydki= znajdujące się po wewnętrznej stronie nogi.

Gość lfssgdgdg
nie wiem ale mi sie udalo. pamietam jak moj facet mi mowil ze musze cos zrobic ze swoimi lydkami ... nawet moja mam mi mowila ze juz mam taka budowe niestety. po tacie... a teraz jest ok. moze mam taka juz budowe....ale tes myslalam ze to nie bedzie mozliwe miec ladna smukla lydke

Gość lfssgdgdg
napewno jest cos co sie da zrobic:) keidys jeden trener powiedzial mi ze jesli wykonuje odpowiednie cwiczenia, to zawsze dla sie niedoskonalosci poprawic....

No ale ja tłumacze Ci, że jak ćwiczysz 10 godzin w tygodniu, przez 5 lat, z trenerami różnymi, z AWFu, czy np. z wicemistrzynią Polski w fitnessie, to oni się chyba na tym znają. Zresztą ja mam jakieś tam mięśnie łydki, ale chodzi mi o samą budowę nogi- że moim zdaniem jest tragiczna. I tyle:)

Gość lfssgdgdg
z takim nastawienien deska to ty nie bedziesz miala ladnych nog:P nie wiem trzymaj sie....sa sposoby tylko trzeba je znalezc. rozumien cie , bo mialam taki sam problem. ciezko jjest zmienic ksztalt miesni lydek...ale sie da. powidzenia

Gość Oliwia 24
Te nogi wcale nie sa idealne... zbyt grube w poblizu kostki...nie nasz gustu zalozycielu tematu

Gość nogi polek
sa krzywe, a pupy plaskie :O za to z twarzy sa lepsze od murzynek :P

Co wy z tym photoshopem? :P to są zdjecia koncertowe wcale nie przerabiane na PS to akurat sie znam Tu Rihanna w teledysku Umbrella: http://rapidshare.com/files/35136368/Rihanna_ft_Jay-Z_-_Umbrella.rar.html Słaba rozdzielczość ale mozna dać w VLC na pełny ekran a jak ktos ma szybkie łącze i dobry komputer to w wersji HDTV 1280 x 700 http://rapidshare.com/files/43125536/Rihanna_Umbrella_720p.part1.rar http://rapidshare.com/files/43162079/Rihanna_Umbrella_720p.part2.rar http://rapidshare.com/files/43262009/Rihanna_Umbrella_720p.part3.rar Ta laska jest znana własnie ze swoich zgrabnych nóg, wpisz w google Rihanna i pierwszy wynik ---> Rihanna ma najlepsze nogi wg Venus Breeze, na angielskim google znacznie tego więcej więc nie tylko ja mam taki słaby gust ( albo ktos tu jest zazdrosny)

Gość nogiii
TO SA IDEALNE NOGI!!!!???? TO SA DWA WALKI I TO W DODATKU GRUBAWE!! idealne nogi to ma HEIDI KLUMP!

Gość nogiii
ja mam ladniejsze.zgrabne,szczuple i dlugie (112cm).

ja zawsze miałam problem jak sie pozbyć łydek . :P (ale to się głupio pisze) . nogi w ocenie ogólnej mam bardzo zgrabne, ale łydki , cóż jak rowerzysta po kilkuset kilometrach dobrej, stałej jazdy . jak kupuje kozaczki ,to musze dawać własny rozmiar cholewki. makabra . i zawsze tak miałam , od pewnego wieku unikałam roweru jak ognia ,bo jeszcze sie wzmacniają .

Gość oprócz kolan twoje nogi
są świetne

Gość oprócz kolan twoje nogi
A ile masz lat?