Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie potrafię

Jak zarobić kasę w internecie

Polecane posty

Gość nic nie potrafię

Jestem po studiach, które jakoś skończyłem. Od momentu skończenia studiów (2 lata) nie pracowałem. Nic nie potrafię robić, więc może mógłbym jakoś dorobić przez internet? Podpowiedzcie coś, bo kasa mi na gwałt potrzebna.

Gość a co o za studia
które jakoś skończyłeś

allegro to chyba najprostsza odpowiedz;) oczywiscie trzeba wymyslic co sprzedawac i skad to wziać:o ja w czasie studiów wymyslilem cos takiego ze kupowalem to w normalnych sklepach i sprzedawalem na allegro z naprawde sporym zyskiem;) ale nie pochwale sie co to było:p

Gość Ania505
Odradzam zarabianie w necie przez oglądanie reklam. To "praca" dla naiwnych. --------------------------------------------------------------------- www.oriflamebeztajemnic.pl >> Byłam konsultantką Oriflame - dowiedz się jak tu jest naprawdę...

Gość Ania505
Ja znałam dziewczyne co sprzedawała na allegro herbatki z innego kraju jak odchudzające. Ale długo tak nie robiła, bo w końcu sie wyda ze to zwykłe herbatki hehe

Gość bankrut 33
tez mam ten problem... co mozna sprzedac z zzyskiem na allegro???

sprzedawanie na allegro może i jest dobre, wszytsko zalezy ile chcesz zarobić czy dorobić. Nidy nie masz pewnosci ze co miesiac mozesz miec pewna ilosc pieniedzy.

Gość handel przez internet
to jeden z sensowniejszych sposobow zarobienia/dorobienia zabawki dla dzieci,kosmetyki,perfumy to sie zawsze ebdzie sprzedawało. Polacy to tandeciarze każdy chlam kupią wystarczy ze znajdziesz jakas chinską hurtownie mozesz w ryj normalnie wciskać ze czarne jest białe i wiekszosc uwierzy :)

Gość Homo novus 37
Jeśli lubisz książki pomyśl o programach partnerskich w polskich wydawnictwach.........Wejdź w Blog na tej witrynie....tam znajdziesz informację na ten temat: http://tnijurl.com/ca58296fceca/ powodzenia...........

Gość szkoda czasu na programy
partnerskie a ksiazki to niszowy temat na handel hołota najchetniej kupuje: bielizne,kosmetyki,perfumy i podrabiane torebusie paski paseczki itd

Gość ziren
Witam, chciałbym się podzielić z Wami jednym z najprostszych sposobów zarabiania pieniędzy. Wystarczy jeśli użytkownik ma włączony internet. Cała zabawa polega na zbieraniu punktów, które są przeliczane na pieniądze, im więcej osób poleconych tym punkty naliczane są szybciej. Szczegóły można poznać na tej stronie: http://pl.20dollars2surf.com/?ref=363054 Polecam.

Gość karystian
Wiecie że można zarabiać na necie przez klikanie Lubię to ??? Wystarczy mieć konto na Facebooku (nie koniecznie autentyczne) i mieć tam minimum 50 znajomych oraz zdjęcie profilowe. Do zgarnięcia jest kasa, doładowania do telefonu, lub nagrody (pendrive, notebook, x-box) http://lubietoto.pl/p,47808.html zapraszam :)

Gość Loss Carloss Santos
W internecie można zarobić mnóstwo pieniędzy. Ale i wiele trzeba potrafić. Jak nic nie umiesz to zainteresuj się piramidkami finansowymi, hazardem w necie, ale to takie rzeczy dla oszołomów.

Gość Aniulka5
tu jest fajny sposób: http://megapensja.pl/?user=Aniulka5 ,. niby nic nie trzeba robić, ale też wcale nie jest tak łatwo.. ale jak już znajdziesz ludzi, którzy znajdą innych to się jakoś nakręci.. no i żeby coś mieć trzeba również coś dać :)

Gość googlesssssss
co sprzedawać na allegro by chociaż troche grosza mieć? ja sprzedaję ciuchy ale marnie idzie:(

Ja wyszukałam taką mini pracę polegającą na czytaniu płatnych maili reklamowych - przychodzi kilka maili dziennie +ankiety - ankiety płatne ok 4 zł.Jest tego dziennie b. niewiele - średnio zarabia się więc dziennie ok 2 zł. Zajmuje to jednak kilka sekund takie - kliknięcie w link pod przeczytanym mailem . Minusem jest to , że możemy wypłacić pieniążki dopiero jak uzbieramy ok 200 zł. Plusem jest , że firma wypłacalna . Miło mieć jednak po tych paru miesiącach dodatkowe 200 zł za praktycznie parę kliknięć dziennie . Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam do kontaktu na maila : joannnka@o2.pl

Ja wyszukałam taką mini pracę polegającą na czytaniu płatnych maili reklamowych - przychodzi kilka maili dziennie +ankiety - ankiety płatne ok 4 zł.Jest tego dziennie b. niewiele - średnio zarabia się więc dziennie ok 2 zł. Zajmuje to jednak kilka sekund takie - kliknięcie w link pod przeczytanym mailem . Minusem jest to , że możemy wypłacić pieniążki dopiero jak uzbieramy ok 200 zł. Plusem jest , że firma wypłacalna . Miło mieć jednak po tych paru miesiącach dodatkowe 200 zł za praktycznie parę kliknięć dziennie . Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam do kontaktu na maila : joannnka@o2.pl

Gość ALPHA MEN
Zakłady bukmacherskie, obstawiając pewniaka przy kursie 1.4 za 1000 zł stawiki na czysto masz 400

Gość sebo999
Mnie kumpel podrzucił mi stronę - www.callputoptionsonline.com/pl . Tutaj można rzeczywiście zarabiać i to niemało! Ogólnie cały myk polega na handlu opcjami binarnymi – sprzedaż/kupno. Normalnie masz 50 procent szans na powodzenie, tutaj ryzyko jest dużo mniejsze. Polecam.

Gość Michał_Katowice
Ankiety i inne śmieci to syf ! Każdy to wie, można zarobić grosze tyrając przy ekranie. Wejdzcie tutaj : www.jakzarabiambezetatu.pl Kiedyś wpadłem na tą stronę, sceptycznie ale spróbowałem. Po tym jak po kilku rozgrywkach w ciągu miesiąca zarobiłem prawie 800 euro (784 dokładnie), gram dwa, trzy dni i tylko z tego żyję :) Za to ogromnie dziękuję Panu Marcinowi, wysłałem buteleczkę Jasia Wędrowniczka po uprzedniej korespondencji z nim. Ja polecam - a na ankiety mam w czterech literach :)