Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieznajoma69

Proszę o pomoc. BARDZO PILNE!!

Polecane posty

Mam problem. Mieszkam w Anglii...osoba,którą prosiłam żeby wysłała mi tabletki antykoncepcyjne,wysłała je za późno. Dzisiaj powinnam wziąć pierwszą tabletkę i zacząć nowy blister,a ich nie dostałam jeszcze. Czy jeśli jutro wezmę dopiero to ryzyko zajścia w ciążę będzie większe? i czy to nie będzie żaden problem jeśli wezmę je dopiero jutro... Nie mogę skontaktowac się z lekarzem bo jest na urlopie,a wszyscy mówią mi co innego...inni,że mam iść tu do przychodni po leki,a drudzy,że nie ma żadnego problemu jeśli wezmę je jutro.

Gość a ja nigdy nie
ja bym nie ryzykowala, skoro masz wziac dzisiaj to dzisiaj i kropka :] Ja na twoim miejscu, zastosowalabym przez ten miesiac inne zabezpieczenie, albo poszla w anglii do apteki po tabletki.

Zabezpieczaj się 7 dni licząc od pierwszej tabletki - i po kłopocie. Pod warunkiem, że nie współżyłaś w czasie przerwy, bo może dojść do wczesnego jajeczkowania w 8mym czy 9tym dniu przerwy.

Nie,nie współżyłam podczas przerwy.Dzięki bardzo za odpowiedź.Bardzo mi pomogłaś. Na pewno się zabezpieczymy. Jeszcze raz bardzo dziękuje.

nic sie nie martw, jesli to nie jest np dop 2opakowanie to spokojnie! nic sie nie stanie jak wezmiesz jutro czy pojutrze. szkoda nerwow, fakt uwazajcie lepiej przez ten cykl troche bardziej ale bez paniki.