Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rica

pekl nam durex

Polecane posty

Gość Rica

hej, myslalam ze sa niezawodne. Pierwszy raz nam pekla gumka i to w dodatku durex z apteki. nawet te tansze ze sklepu nie pekaly. Daje mi to do myslenia.. na pewno dobrze byla zalozona. biore naszczescie tabletki, inaczej odchodzilabym od zmyslow ( bo ja i tak mam schiz nawet z tabletkami).. nie wiem czemu, ale mam paniczny strach przed zajsciem w ciaze. to stalo sie wczoraj a jestem teraz w trakcie tygodniiowej przerwy brania i mam okres ale skutecznosc jest zachowana zgodnie z ulotka/ szukam aby ktos mi jeszcze powiedzial ze nie mam se czym przejmowac.. :(

Gość aaa..
Nie masz się czym martwić skoro bierzesz tabletki ;) powiem Ci że ja też na poczatku miałam schizy z tymi tabletkami i uzywalismy dodatkowo gumek (też Durex).. teraz chciałabym bez ale mój misio nie chce..

Rica a jak zauwazylas ze pekl bylo widac? Bo ja zawsze sie zastanawialam czy to jest zauwazanle?

Gość ja też mam schizy...
I też biorę tabletki i też używamy prezerwatywy... Nigdy nie pękła co prawda, ale bez gumek mam schizy jak nie wiem. W ciąży nie jesteś, skuteczność w czasie przerwy jest zachowana :)

Gość Jezu naprawde nierozumiem
tych waszych schiz... przeciez włśnie po to biore horomony zeby nie bawic się w jakieś gumki... i naprawde tabletki wystarczą... a swoja droga tematów pocieszających bylo już tyle ze zgłupiec idzie czytając kolejny raz to samo... może niech ktoś zalozy jeden topik na którym się bedziecie upewniac ze wszystko jest w porzadku...

Gość no też nie rozumiem
schizy to można miec jak się bierze tabsy a ma sie za przeproszeniem nasrane w głowie, nie umie się ze zrozumieniem przeczytac ulotki albo jest się niesystematycznym i zapomina się o wzięciu tabletki rany, co to kurna za filozofia zawsze rano przy śniadaniu połknąc pigułkę ? fizyka kwantowa czy jak ? nie wiem też jakie wygibasy robicie że pęka wam guma....podejrzewam, że też nie przeczytaliście ulotki, że zanim się ją założy należy ścisnąc ten zbiorniczek na nasienie by nie było w nim powietrza i dopiero wtedy założyc......ech dzieci, dzieci, niech was w szkole nauczą a dopiero potem się bierzcie za seks

Gość kinga22
dziewczyny tabsy wystarcza nie musicie sie dodatowo zabezpieczac po co sie stresowac i faszerowac pozatym mi tez pekły gumki unimil byłam w czasie przerwy 7 dniowej w tabsach było oki od tamtej pory tylko tabsy ale z gumkami tylko 3 miechy sie meczyłam biorac piguły ale wiem ze nie warto biore piguły juz 3,5 roku bez wpadki i bez gumek...