Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość lalalallalallalalaal

KONIEC Z OBIJANIEM SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lalalallalallalalaal

Witam wszystkich ,mam 17 lat i jakos głupio mi ciągle wyciągać kase od rodziców na własne potrzeby ,dlatego postanowiłam,że czas z tym cos zrobic bo i tak mają wiele wydatków,tym bardziej ,ze zbliza sie wrzesień-wydatki szkolne i nie tylko.Tydzień temu zapisałam się do oriflame i zostałam konsultantką.Narazie nieźle mi idzie i jestem zadowolona.Wiem ,ze duzo byc moze na tym nie zarobie,ale zawsze będzie to takie kieszonkowe.Chciałabym jednak zyskać nowe klientki i dlatego pomyślałam,ze moze ktoś z was chciałby coś zamówić u mniehttp://www.oriflame.pl/prod/offers/CurrentBr ochureFrontpage.jhtml to jest stronka, na której mozna zobaczyc katalog.Sprzedaję u siebie bez końcówek czyli nie 19,90 ,a 19 i jezeli ktos chciałby kupic kosmetyki powyzej 50 zł. oczywiscie ja sama zapłacę za przesyłkę. Jezeli ktos jest zainteresowany ,proszę piszcie mozna tez pod e mail deihra@o2.pl P.S> Jesli macie jeszcze jkakieś pomysły jak mozna zarobic trochę kasy w wieku 17 lat to piszcie(mam na myśli sensowne propozycje)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować