Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z gory dzieki za odpowiedz

dziwny okres

Polecane posty

Witam!! Mam problem nad ktorym zastanawiam sie od paru lat ,otz mam dziwne okresy. Czasem sa regfuralne tak z 3 miesiace,czasem 2 miesiace nie wystepuja wcale a czasem cykl trwa 15 dni tak jak teraz. MIalam robione badanie na prolaktyne i tsh ,jest ok ,usg tez jest ok Ktos tak mial/ma? Co to moze byc i jakie badnia jeszcze zrobic?

Gość Anusia_21
hej, ja niestety tak nie miałam ale n ajlepiej abyś udała sie do ginekologa. pozdrawiam

Faktycznie dziwne;-) Jeśli prolaktyna, tarczyca i progesteron jest ok, to chyba powinnaś normalnie mieiączkować. A ile masz lat? U ilu lekarzy byłaś? Ile razy robiłaś badania (wyniki mogły być zafałszowane)? Sprawdzałaś czy masz owulację?

mam pytanko poniewaz nie wiem jak wyliczyc sobie date kolejnego okresu bo 21 lipca dostalam skapych brazowych plamien ktore trwaly do 1 sierpnia ( dlugo jak nigdy bo okres zawsze mialam 5, 6 dni) a potem od 5 sierpnia zniow plamienia ktore trwaly do 11 wlacznie okres mam tak co 28, 29 dni wiec kiedy teraz powinien nadjesc bo juz nie wiem od ktorego dnia mam zaczac liczyc? KTO POMOZE?

no no - ciężko stwierdzić, policz tak jakby to było normalne krwawienie, a jeśli takie \"dziwne\" plamienia znowu się pojawią to idź do gin

witaj w gronie... ja nie mam okresu juz 3 miesiace i nie wiem co sie dzieje... raz nie mialam 2 miesiace a tak normalnie to spoznia mi sie 2 tygodnie a raz nawet mialam co 2 tygodnie... badania sa ok... tylko straszne przy tym bole... odrazu jezdze na pogotowie:(

mam 22 lata,bylam juz u kilku lekarzy.Nie sprawdzalam czy mam owulacje ,nie wiem jak to sie robi,prolaktyne i tsh mialam kilka razy robione,usg 2 razy