Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o czym można rozmawiać

O czym rozmawiać z kimś, kogo się długo nie widziało?

Polecane posty

Wczoraj w sklepie spotkałem koleżankę, której nie widziałem 7 lat. Była tam zatrudniona. Ona mnie rozpoznała, a ja jej nie. Głupio mi było i uciekłem stamtąd tak szybko jak tylko to było możliwe. Nie lubię spotykać ludzi, których dawno nie widziałem, bo nie wiem o czym z nimi można rozmawiać.

Gość sztandarowe
co tam u ciebie :O

Jak ja słyszę to sztandarowe wyrażenie, to normalnie mi się rzygać chce :-O

Gość akjdoaoafjofafafaf
Ja miałąm przyjaciółkę przez 9 lat chodziłam z nią do jednej klasy itd. po 1,5roku ,gdy chodzimy juz do innych szkół praktycznie się nie widzimy -ona sie zmieniła ,ja pewnie tez ,czasem gadam z nią na gg ,ale baaardzo rzadko-poprostu nie ammy wspólnych tematów ,kilka dni temu wysłałam jej esa ,czy jest w miescie i co porabia,a ona zapytała kim jestes(nie miała nawet juz mojego nr w kom!!)Zrobiło mi się smutnoi,potem jak jej odp. to napisała,ze jej się kontakty pokasowały -w co srednio wierzę ,a jesli nawet to mogła się spytać kogoś ze swojej nowej klasy ,w której sporo osób mnie zna o mój nowy nr.No cóz to było chamskie,ale jakosnie mam do niej pretensji.Przyjaźń się wypaliła i koniec;/

Gość gość
ja mam podobny problem, chce nawiązać kontakt z dziewczyną której nie widziałem już coś koło 15 lat (poznaliśmy się jako dzieci), mimo iż spędziliśmy ze sobą kupe czasu to w zasadzie nic o niej nie wiem, bo 15 lat to jednak całe wieki, a poza tym jako dzieci nie poruszaliśmy ważnych tematów romawiało się o głupotach. Nie mam pojęcia jak zagadać, poza tym boje się czy będzie mnie pamiętać

Gość gość
Po co w ogole taki kontakt odgrzewac? Jeśli spotkasz kogoś przypadkiem to się gada o pogodzie i innych gownach, ot by coś gadać.

Gość gość
no cóż, po prostu wpadła mi w oko, ale nawet jak by nic z tego nie wyszło fajnie było by powspominać

Gość gość
Spodobała ci się tak bardzo że jej nie pamiętasz haha. Czy aż tak przy japie majstrowala bo teraz to by nie zdziwiło.

Gość gość
ludzie przez 15 lat się zmieniają, szczególnie ci młodzi :)