Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość just test

czy oszukal was kiedys..?

Polecane posty

Gość just test

czy oszukal was kiedys wynik testu ciazowego ? bo jestem ciekawa czy po miesiacu od zaplodnienia wynik moze nie byc wiardygodny?

Hej! Miałam raz jeden dziwną historię z Pre-testem, ale polegało to na tym, że podobno wypuścili serię z testami wadliwymi, które nie pokazywały żadnego wyniku i na taki właśnie trafiłam. Polecam Quick Vue. Pozdarwiam

Gość just test
haris a w ktorym tygodniu ty robilas ten test? pamietasz?

Gość just test
ok rozumiem a to czyli jak robilam miesiac od przytulania to tez mogl sie pomylic?

Gość to zalezy jak długi masz cykl
ale miesiąc od przytulania nie powinien się pomylić. Ja zrobiłam test... zaraz policzę... 36 dni od daty poprzedniej miesiączki. Cykle mam 30-32 dniowe. Test pokazał dwie grube różowe kreski. Za kilka dni zrobiłam jeszcze raz, ten sam wynik i później po tygodniu odwiedziałm gina, który potwierdził ciążę na usg.

Gość -ala-
mi testo pokazal II kreski w 24 dc czyli jeszcze przed spodziewanym okresem, zrobilam go jeszcze raz w 5 tyg- czyli ponad miesiac i pokazal II mocne i tluste grube krechy- nie ma mozliwosci pomylic sie mies od przytulania!!!!

Gość asiulek21
Co do testu to zrobiłam z 5 i to różnych i żaden nic nie wykazywał,a jak okresu nie było tak nie było,a haftowałam na okrągło... Poszłam do lekarza,a on mi pokazuje usg z moim 3-miesiecznym malenstwem...Fajnie nie...