Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania_19

ACNE DERM na tradzik i przebarwienia..

Polecane posty

Gość ania_19

hey, mam pytanko czt ACNE DERM pomogl wam w leczeniu tradziku i przebarwien?? Od tygodnia uzywam i nie widze za bardzo roznicy :/

Gość ania_19
czy nikt go nie uzywal?? :(

ja go wlaśnie używam i musze go pochwalić:) używam go od...w poniedziałek będa pełne 3 tygodnie i powiem Ci ze widzę już poprawę... Ogólnie cea wygląda lepiej no i te przebarwienia są rzeczywi9ście bledsze.... Wiesz musisz poczekać tam pisze zeby uzywac przynajmniej przez 4 tygodnie rano i wieczorem.... ja uzywam dopiero 3 i tylko wieczorem....ale widze poprawę.... cierpliwości... mi p otygodniu tez jeszcze nic nie odbarwilo, ale cera wygladala troche lepiej:)

Gość a to jest
krem an cala twarz czy punktowo na pryszcze?

a no i uzywalam tylko na przebarwienia tradziku juz nie mam wiec nie wiem jak na to dziala ale na przebarwienia dziala:)

mozna go uzywac na całą twarz lub punktowo ja uzywam na calą:) profilaktycznie:)

Gość a to jest
dziekuje :) a powiedzcie jeszcze, jak to sie czyta? acne czy akne? ;>

Gość a to jest
ja dotad uzywalam brevoxylu, Ty tez moze wczesniej? chodzi mi o porowanie, czy lepszy? bo tak sie tu naczytalam o brevoxylu, ze dziala cuda, a jakas na mnie nie widac :(

nie tego bravexolu nie uzywalam:) a czyta sie akne wlasnie w aptece babka mnie poprawiala jak acne powiedzialam;) heh tak a angielska...

Gość a to jest
ja mysle ze z laciny ;) ale dziekuje za odpowiedzi :) sprobuje, moze w koncu cos pomoze, choc juz watpie coraz bardziej :(

wiesz musisz poczekac kazdy ma inną ceręzeby po tygodniu byly efekty to muisalby to byc jakis cud specyfik a takich chyba nie ma:-o wiec smaruj przez 4 tygodnie i po 4 tygodniach oceń;)

Gość a to jest
brevoxylu uzywam juz ponad miesiac i to grubo, poltora opakowania juz poszlo, tak wiec efekty powinny byc... a punktowo cos stosujecie dodatkowo, tylko na juz powstaly pryszcz? bo ja uzywalam sporo: benzacne, acne - sulf, i acne-fan, ale nigdy nic wlasciwie nie pomagalo lub tylko w malym stopniu.

Gość ania_19
dziekuje za wypowiedzi, mam nadzieje ze po dluzszym czasie beda widoczne efekty :)

Gość halina882
Ja stosowałam przeróżne produkty i z żadnych nie byłam zadowolona. Koleżanka poleciła mi Nonacne http://natradzik.milejdi.pl sama stosowała i widać było efekty, więc zamówiłam również i sobie i jestem bardzo zadowolona w końcu powoli opanowuje pole bitwy;) Jestem już 2 tygodnie z tym produktem a już widzę efekty pryszcze znikają a i zaczerwienień nie widać!

Gość milena

Każdy ma jakiś tam sposób na trądzik albo go znalazł. U Mnie pomogła antykoncepcja hormonalna .Poszłam do lekarza aby mieć zabezpieczenie ,przepisał mi belarę ,przy okazji pozbyłam sie trądziku i strasznie trudnego dla  mnie pms. To taki dodatkowy plus antykoncepcji.