Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kejtiss

Problem małżeński

Polecane posty

29 minut temu, 5klepka napisał:

umysl

Oj wiele bym oddał za normalny łeb samicy która nie jest odrealniona w wiecznym szukaniu fipera nieruchomości z instagrama i normalnie przejrzy gazetke hipermarket 

10 minut temu, Za długo bzykam tak napisał:

To dobrze bo ja bym brał szarom przeciętnom mysz byle byla trochę romantiko lojalna zboczona chciała razem zycua itd

laski jakby nie kumają czego szuka facet. wlewają botox w usta a wystarczy ze bedzie fajna, bedzie szanować i lubic zegz.

4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

no weź😁 facet raczej mysli o zegz nie o omawianiu filmów.

Elcia mówi o normalnej pogawędce nie seksie Lexie :classic_cool:

Przed chwilą, Spaghetti... napisał:

Elcia mówi o normalnej pogawędce nie seksie Lexie :classic_cool:

fotke wyslal bo chce sie spotkać, po co innego?

3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

laski jakby nie kumają czego szuka facet. wlewają botox w usta a wystarczy ze bedzie fajna, bedzie szanować i lubic zegz.

Zegz najważniejszy 😄😆

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

No szacunek i seqz jest najbardziej sexi nawet przecietniara może urzec gdy stawia faceta wyżej i on to czuje 

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

fotke wyslal bo chce sie spotkać, po co innego?

Ty naprawde myślisz, że każdy facet tak samo uważa i robi ? 

Niestety nie :classic_cool:

1 godzinę temu, Kejtiss napisał:

Hej, z reguły nie zaglądam tu i nie piszę postów, ale muszę się doradzić/wyżalić. Trzy dni temu nakryłam męża,że ściągnął sobie aplikacje gady gadu, losował rozmówczynię po czym do niej pisał, łącznie z 3 pisał kobietami , dwóm wysłał swoje zdjęcie , rozmowa nie była długa nic konkretnego, prócz,że kobiety pisały, że nie jest w ich typie, te kobiety nie wysyłały swojego zdjęcia z trzecią pisał dłużej co u niej, gdzie mieszka , jaką jest kobietą, prawił komplement,że jest śliczna kobietą pomimo,że nie wysłała mu zdjęcia, pisał,że nie szuka nikogo ale jest otwarty na tematy. Kiedy napisał,że chciałby zdjęcie ta kobieta przestała pisać. Ja od tej pory kiedy to odkryłam, straciłam zaufanie , kocham męża, ale ciągle siedzi mi to w głowie. On mnie strasznie przeprasza, stara się ale , ja trzymam dystans . To jest pierwsza taka sytuacja od 10 lat jesteśmy razem i nigdy mnie nie zawiodła , nie wiem już sama co mam zrobić , może ktoś miał podobnego w swoim doświadczeniu . Strasznie mi ciężko bo chciałbym przytulić go i wymazać to z pamięci ale mam opory 😞 :(:(:(:(

Twój facet ma mózg psa -> chce kość! Gdzie dostać kość?

Nie wiem czy szukał potwierdzenia swojej atrakcyjności czy dreszczyku emocji - to jest nie ważne

Ważne, że proces myślowy zatrzymał się na: Chcę tego! Gdzie to dostać?

a nie doszły do tego kolejne świadome etapy: czy powinienem to dostać (czy to jest dobry pomysł)? i co z tym wszystkim zrobić

Moim zdaniem brak myślenia o konsekwencjach jest jego stałą cechą, a przeprasza Ciebie bo się wydało, a nie dlatego ,że naprawdę tego żałuje.

Normalny człowiek jak jest z kimś w związku to nie kręci z nikim innym bo ma świadomość konsekwencji takiego zachowania.

A taki pies to po prostu ma impuls czego chce i za tym leci...

Jak Pani patrzy to nie zje szynki ze stołu, jak nie patrzy to zje, jak Pani skarci to pies robi smutne oczy.

• Like 1

4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Zegz najważniejszy 😄😆

No zboczonosc na datezone widziałem w sumie brzydka ale szczupła i wzięła truskawki w krocze że chce polewy i weź takom miej lepiej niż te ładne dziewczyny 

2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Hmm, Masz coś konkretnego na myśli? xd

Wszelkie podobieństwo do osób, wydarzeń lub sytuacji rzeczywistych jest przypadkowe i niezamierzone.

3 minuty temu, Za długo bzykam tak napisał:

A jak sřake pokazywala sobie walilem do tego także każda może urzec gorzej jak brzydka i aseks to ma przejěbane 

Aseksualny jest facet, który nie chodzi do dentysty, nie myje się i nie pozyskuje kasy. 

Dziękuję za uwagę 😄

Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał:

Aseksualny jest facet, który nie chodzi do dentysty, nie myje się i nie pozyskuje kasy. 

Dziękuję za uwagę 😄

Znasz takich bo ja nie 

12 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Zegz najważniejszy 😄😆

gdyby nie zegz to po co faceci mieliby poznawac laski?😁 pogadac, pograc  mozna z kolegami...heh

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

gdyby nie zegz to po co faceci mieliby poznawac laski?😁 pogadac, pograc  mozna z kolegami...heh

nie namawiam ale w sumie seks też 😄 

12 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

Normalny człowiek jak jest z kimś w związku to nie kręci z nikim innym bo ma świadomość konsekwencji takiego zachowania. 

Oczywiście 🙂

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

Na początek to kawa, kwiaty, poznanie się, a nie od razu seks. Zresztą po 15 latach związku sam wiesz, że to już nie to co na początku. To znaczy ogień jest, ale chyba mniejszy żar 😅😅😅

13 minut temu, Spaghetti... napisał:

Ty naprawde myślisz, że każdy facet tak samo uważa i robi ? 

Niestety nie :classic_cool:

czyli wysyla fotke 1 lasce  ona pisze ze nie jest w jej typie, potem pisze do 2 i to samo, potem do 3 i to samo a jedna go ghostuje kiedy domaga sie jej fotki.  czyli po co to wszystko wyjasnij geniuszu?😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się