Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ertghyfgy

Dlaczego ona to zrobiła?

Polecane posty

Gość ertghyfgy

Byłem z dziewczyną ponad rok naprawdę porządnie mnie trafiło po prostu zakochałem się. Niestety parcowałem w innym mieście codziennie jak głupi weczorami jechałem do niej żeby zasnąć koło niej i za kilka godzin znów jechac(bez sesku!). Ona powiedziała a wiesz widziałam taką ładne buty ... to ja juz po buty Pewnego razu gdy jechałem do niej zadzwoniłem powiedziałem że już jadę on że dobrze i że mnie kocha. Gdy przyjechałem ona powiedziała ze w sypialni sa moje walizki- że wyprowadzam sie... Myślałem że sie przesłyszałem zapytałem dlaczego i że przecież dwie godziny temu powiedziała ze mnie kocha a ona na to że kłamała....:(

Gość gthyu
popieprzona dupa i tyle

Gość City_Bebe
trzymaj sie :):) wpsolczuje..

powiedziałabym ze prowokacja... Ale przyjmijmy ze jednak to nie prowokacja Laska wg mnie głupia, niedojrzała. Ewentyualnie przestraszyła sie poważnego zwiazku. Spróbuj z nią porozmawiac, ale jakos delikatnie, nie narzucaj sie, jak nie chce to niech spada.

Gość gthyu
prawdziwa kobita hihi

jakas popieprzona. nauka na przyszlosc - nie zakochuj sie w osobie, ktorej jeszcze w ogole nie znasz, bo sie mozesz niezle rozczarowac. nauka nr 2 - wiecej krytycyzmu. niech zgadne - pewnie byla bardzo ladna? to wielu facetom wystarczy, zeby sie zakochac jak glupki, nawet nie zwracaja uwagi na to, co dziewczyna ma w glowie. w sumie sami sobie winni, jak sie potem okaze, co to za jakas lafirynda :)

Gość wujek nikotyniarz
takie życie, ech moja mi też kiedyś takie coś zrobila, 5 miesięcy osobno. Jednak no cóż, miłość wygrała, znowu jesteśmy razem. Jednak wiem że wszystko przed nami. Mamy inne poglądy na wiele spraw. Więc często są kłutnie, boje się że zaś możemy sie rostać.

rada: nie spełniać wszystkich zachcianek kobiewty, tylko te w miare normalne. Fundnięcie butów jest wg mnie troche zbyt duża zachcianką. Czytaj: nie rozpieszczaj laski aż tak :)

nie trzebabyło tak od razu latać po te buty, bo jej sie ubździło ;) - za dobrym tez nie można być, bo zagłaszczesz kotka na śmierć ...

ertghyfgy ty plagiatorze. Ten motyw o walizkach i jeżdzeniu do dziewczyny jest ściagnięty z filmu, . Przyznaj się tylko z jakiego bo zapomniałam tytułu. Oszust:O

Gość Misia michalina
Tika Waylan - dokładnie z filmu A ja nawet wiem z jakiego TESTOSTERON tylko troszkę pozmieniane

Gość kukilukipuki
to temacik z filmu

Gość Misia michalina
sory to nie to nie umiem wkleić :(

Gość to z filmu testosteron