Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysokamadzia

serio

Polecane posty

Gość wysokamadzia

kilku chłopakow powiedzialo mi, że wysokie kobiety są aseksulane, że jak dziewczyna jest wysoka, a w dodatku jeszcze wyższa lub równa z chłopakiem to tak jakby szli bodyguardem, jestem załamana i zazdroszcze niższym dziewczynom, czuję się jak olbrzym :o

Gość wysoka madziu
a ile masz wzrostu???

Gość wysokamadzia
176cm :o

Gość MM22
no coś Ty oni leczą swoje kompleksy nie od dziś wiadomo, że Polacy to kurduple ;-)

ja mam 175 cm, na powodzenie nie narzekam :) Poza tym znam wielu mezczyzn, ktorzy twierdza, ze wysokie sa sexy, i maja dlugasne nogi :)

Gość wysokamadzia
narazie spotykam same opinie, że wysokie są nie fajne, ale może dlatego, że znam chłopaków mniej więcej mojego wzrostu lub wyższych te 3-4 cm. :o

nie wiem jak Ty, ale ja mam 25 lat, jakos do tej pory nie slyszalam takiego stwierdzenia, ze wysokie dziewczyny sa aseksualne. Poza tym swiatowej slawy modelki sa wysokie powyzej 175cm, a jednak wszyscy faceci slinia sie na ich widok. Przestan zasmiecac sobie glowke debilami.

hahaha, co z a głupota. Ja mam taką zasadę że się z dziewczynami niższymi niż 175 cm nie umawiam i całkiem się z tego cieszę. Wysokie dziewczyny są fajne, a przynajmniej ja w takich gustuję. Nie lubię się schylać żeby kogoś pocałować :)

Gość wysokamadzia
a trudno tak mi w głowie zostały te zasłyszane opinie, ostatnio nawet poznałam kogoś poprzez internet i okazało się, że chłopak ma 174 i jak mu powiedziałam ile mam wzrostu to niby napisał, że mu to nie przeszkadza, ale najpierw sam pisał o swoim ideale, że kobieta powinna być niższa od mężczyzny o kilka cm, bo tak to nieładnie to wygląda i takie bzdety i to już kompletnie mnie rozwaliło.:o

EEe,po cholere sie takimi przejmowac.Nie martw sie sa napewno faceci,ktorzy lubia dlugonogie laski. Ja nawet kiedys uslyszalam komplement od babki w sklepie jak mierzylam spodnie 3/4,usłyszalam ale dugie nogi. :D To bylo mile,bo kobiety zazwyczaj sa zazdrosne,a ta babka byla mala i troche przy kosci. :)

No dokladnie justyna,biedni są zakompleskieni takim niskim wzrostem,bo chyba dużo jest wysokich lasek niz małych,chociaz niewiem....

Gość wysokamadzia
a czy wy macie wysokich chłopaków? są od was wyżsi? nie myślałam, że będę się jeszcze wzrostem przejmować, ale trudno mi znaleść drugą połówkę przez tak szczegół. :o

za mna sie uganial niedawno facet nizszy ode mnie o cale 7cm , jemu to nie przeszkadzalo, ze jestem wyzsza, dodam ze lubie nosic wysokie obcasy. :)

Gość wysokamadzia
widocznie ja spotykam nieodpowiednich.a poproszę jeszcze o wypowiedź mężczyzn. :o

Gość GG5425301
wysokamadzia nie wzrost czynie Cie aseksualna..