Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewela 20

omdlenia

Polecane posty

Gość ewela 20

mam takie pytanie....ostatnio bardzo zle sie czuje,jestem ciagle senna zmeczona wczoraj 3 razy bym zemdlala....zrobilo mi sie ciemno przed oczami....rece zaczely mi dretwiec...bylam na pogotowiu.lekarz stwierdzil ze mam skoki cisnienia i dosc wysoki puls. dal skierowanie do szpitala w razie gdybym bardzo zle sie czula. chcialabym wiedziec co jest tego przyczyna i nie wiem jakie badania powinnam sobie zrobic?

jak masz skierowanie na badania, to w szpitalu lekarz juz ci powie wszystko my tu nie stawiamy diagnozy online

Gość olkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dojrzewanie. mialam to samo w wieku 19 lat:) jakis czas bralam propranolol i samo przeszlo.

Gość ewela 20
mam tylko skierowanie do szpitala a lekarz sam kazal mi zrobic sobie badania wiec wlasciwie to nie rozumiem o co w tym chodzi czyzby mi w szpitalu nie mogli zrobic badań

Gość ewela 20
zapomnialam do tedo dodac ze mialam okres tylko 2 i pol dnia i sie skonczyl zwykle mam 5 ,6 dni

Gość olkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bez sensu. olal sprawe albo wierzy,ze to nic powaznego. co moga takie badania? moze cos ekg pokaze...

Jak najszybciej do lekarza!!!!!!!!!! Ja miałam kiedyś podobnie i szczerze mówiąc to olałam... Niestety. Zwlekłam prawie 6 miesięcy, aż omdlenia zaczęły się na silać. W życiu nie pomyślałam, że może być to coś poważnego,a okazało się, że tak :( Nie pisze Ci tego, żeby Cię wystaraszyć, ale chce żebyś wiedziała, że nie można tego bagatelizować.

Gość margoti
takie ondelnia nie swiadcza o niczym diobrym, jak ja je mialam to okresu wogole nie mialam, lekarz stwierdzil ze to od stresu radze zrobic badania, ja musialam zrobic krew, mocz, ktg serca, usg serca, wszystko idealnie

Gość ewela 20
icetea czy to jest az tak straszne?

Nie martw sie na zapas bo to nie o to chodzi!:) u mnie okazało sie naprawde bardzo zle, bo jak sie dowiedzialam to w jednym momencie swiat mi sie cały posypał. U mnie wykryto guza mózgu... Idz do lekarza, zrób badania i wtedy bedziesz wiedziala co jest grane. Każdy przypadek jest innym, natomiast takie omdlenia moge byc spowodowane anemia albo nawet stresem

wiesz nie moge powiedziec ze wszystko ok, miałm zabieg pozniej chemie a teraz czekanie, bo mam swiadomosc ze to jak bomba i cały czas \"tyka\". Jedyny plus jeśli można tak to nazwac to, to że zmieniło mi sie nastawienie do zycia.

Gość do icetei
a czy miałaś zawroty bądź bóle głowy?

pierwsz objawy to tzw mroczki przed oczami robiło mi sie goraco słabo itp. I zdarzał sie straszne dretwienia nog, rak i twarzy Pozniej zaczeły sie omdlenia, które zaczeły sie stopniowo nasilac. raz wyszłam ze znajomymi do pubu i tam zemdlałam, pamietam tylko ze ktos mnie złapał i wyprowadzil na zenatrza zebym pooddychała swiezym powietrzem, I w tym cały hałasie słyszałam tylko głosy innych jak mowili ze niezle sie narabałam itp. Strasznie mi głupio było. Koszmarnie (a nie wypiłam nic oprocz jamkiegos soczku) :( Wtedy przyjechala karetka itp. ale szybko doszłam do siebie. Po kilku dniech poszłam zrobic badania.

Gość do icetei
aha, życzę dużo zdrowia