Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawska Misia

Jakz achowuje sie facet, ktory naprawde kocha

Polecane posty

Gość Ciekawska Misia

??

Gość Ciekawska Misia
to za malo, niech wypowiedza sie zakochani. Jak postepujecie??

Gość normalnie
jestem zakochana i wiem co piszę !!! Normalnie się zachowuje.

Gość Ochy i Achy
Wiadomo, ze normalny czlowiek normalnie sie zachowuje, ale zakochanych cechuja jeszcze jakies inne zachowania

Gość peperoni
jest zawsze przy niej i ją wspiera we wszystkim

nie wiem jak..sama bym chciała wiedzieć.. podobno mój mąż mnie kocha nad życie a romansuje z innymi panienkami na krtyńskich randkach internetowych..

Gość złapałm go na tym
jak oglądamy telewizję to nie patrzy w odbiornik ale ma mnie. Widać w jego oczach uwielbienie.

Gość Adam z Międzyzdrojów
Facet ktory naprawde kocha ciągle dobiera sie do swojej kobiety , ciągle dąży do seksu z nią , chce na okrągło sie z nią bzykac. Jesli nie zachowuje sie w tenm sposob to znaczy ze zobojętniał juz na kobietę 🖐️

Gość obleśny jesteś
Adam-ale pierdoły piszesz..... myślisz, że udany związek to tylko sex ??? Żałosne !!!

Gość obleśny jesteś
bzykać to się mogą zwierzęta. Ludzie się kochają albo uprawiaja sex.

Nie oszukujmy się - związek bez dobrego seksu prędzej czy później upadnie. Miłość to wbrew pozorom nie tylko motylki w brzuchu i patrzenie sobie w oczy. Chemia, chemia przede wszystkim!

Moj chlopak mnie kocha, widze to, bo ciagle dazy do kontaktu fizycznego ze mna (nie chodzi tylko o seks, ale o przytulanie, dotykanie, jego reka ciagle mnie szuka), dba o mnie, np. idzie do sklepu po mleko, bo nie mam z czym wypic kawy, przyjezdza po mnie odebrac mnie z imprezy, a potem troskliwie kladzie mnie do lozka itp. Robi rzeczy, ktore sprawiaja mi przyjemnosc, planuje swoje zycie ze mna na miejscu glownym, nie chodzi mi tylko o przyszlosc, ale o jego codzienne plany. I wiele innych szczegolow sprawiajacych, ze czuje sie wazna, kochana i akceptowana, oprocz codziennie wypowiadanych slow \"kocham cie\".

Gość chyba toksyczna bardzo
Ja myślę,że jak facet kocha, to przede wszystkim dba o swoją kobietę,jest przy niej,wspiera ją, pomaga gdy tego potrzebuje,a kochana kobieta nigdy nie ma wątpliwośći bo poprostu czuje się kochana.

\"Jak kocha to widać... to sie wyczuwa. W słowach, w tonacji głosu, w tym jak patrzy na swoją ukochaną. Poza tym jak ktoś kogoś kocha, to robi wszystko, żeby ta druga osoba nie miała wątpliwości co do rzekomego uczucia. Wtedy wątpliwości nie ma.\" \"Moj chlopak mnie kocha, widze to, bo ciagle dazy do kontaktu fizycznego ze mna (nie chodzi tylko o seks, ale o przytulanie, dotykanie, jego reka ciagle mnie szuka), dba o mnie, np. idzie do sklepu po mleko, bo nie mam z czym wypic kawy, przyjezdza po mnie odebrac mnie z imprezy, a potem troskliwie kladzie mnie do lozka itp. Robi rzeczy, ktore sprawiaja mi przyjemnosc, planuje swoje zycie ze mna na miejscu glownym, nie chodzi mi tylko o przyszlosc, ale o jego codzienne plany. I wiele innych szczegolow sprawiajacych, ze czuje sie wazna, kochana i akceptowana, oprocz codziennie wypowiadanych slow \"kocham cie\".\" moj tez taki byl przez rok a potem mu sie odwidzialo w ciagu tygodnia. nie ma co im wierzyc:D

hehe nie mozna przecież ulozyc slownikowej definicji zachowania faceta ktory kocha.... kazdy kocha inaczej...inaczej to okazuje... zwlaszcza ze faceci są czesto dosc skryci w tych sprawach... wiec trzeba sie zdac na wlasną intuicje i wlasne uczucia... bo to ze inny tak to okazuje to nie znaczy ze twoj tez tak bedzie...

Nie pisalam o przyszlosci, ktora nie wiem jaka bedzie, ale o terazniejszosci :) Teraz jestem pewna, ze mnie kocha. A zreszta mieszkamy ze soba od 2 lat i nasze uczucie z czasem nie slabnie, ale sie umacnia. Odpukac w niemalowane! ;)

ja tez z nim mieszkalam przez prawie rok...gotowal,zmywal,robil rano kawke do lozeczka,zawsze byl za mna a wakacje mu sie odwidzialo. ot tak po prostu...:D

Gość łatwo sprawdzic
Taki facet = staje mu na twój widok, normalne

moj mnie kocha, a zachowuje sie tak: - troszczy sie o mnie- spelnia kazde moje zachcianki - bierze pod uwage najpierw moje dobro, pozniej swoje - niekiedy rezygnuje z czegos abym ja na tym nie stracila - opiekuje sie mna na wszelkie mozliwe sposoby - oswiadczyl mi sie wcale nie uprawiamy czesto seksu mimo iz mieszkamy razem juz 3 lata, jest swietnie, bez niego nie moglabym juz zyc!!!!

Gość Ukontentowany
MIłość jest wtedy kiedy możesz sobie pierdnąć i beknąć przy drugiej osobie a ona sie nie oburzy:)