Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczona____

smak spermy a smak płynu ejakulacyjnego

Polecane posty

Gość niedoświadczona____

czy smak spermy jest podobny do smaku płynu który wydobywa się z penisa w fazie podniecenia (już na początku)? czy jeśli ten płyn ma ostry nieprzyjemny smak to sperma też będzie nieprzyjemna?

Gość no tak od razu nikt nie łyka
i nikt nic nie wie :I

Gość to powiedz jak wiesz
:P

Ten płyn jest słony. A sperma ma troche inny specyficzny smak. Lekko słoma. Nie wiem jak okreslic. Ale lubie ten smak!:) nie przeszkadza mi wogule:)

a najbardziej to lubię spijać tą spermę o tak ze słoika po tym jak sie spusci do niego 1000 facetów... ....mówię wam dziewczyny : miód w gębie i tylko 2 kalorie

Idioto nie podszywaj się podemnie bo mam swój profil i nikt taki głupi jak Ty nie jest:/:/ Mysle ze dziecika nie powinny sie tu wypowiadac. co za hamski świat.....

Gość niedoświadczona___
lula wyluzuj przecież to jakiś zapryszczony stulejarz się podszywa zazdrosny o to że ktoś inny ma seks oralny pode mnie też się zaraz podszyją powiedz mi - jak to jest z tym smakiem tych dwóch wydzielin - czy sperma jest łagodniejsza?

no właśnie z pierdolonymi podszywkami nie rozmawiam żegnam jestem zainteresowana dzisiaj wieczorem na obrobieniem kilku dorodnych kutasków i chcę być wyjebana we wszystkie dziurki po 7 razy :D

witam ,witam! ja na przykład lubię smak płynu ejakulacyjnego ale nie przełknę spermy. ale wprost uwielbiam lizać przyrodzenie mojego ukochanego i kocham jak spuszcza mi sie na cycki. bosko! próbowa któraś z was?

Gość vbcer
plyn przejakujacyjny ma smak ubitego białka kurzego -słodkawy natomiast sperma ma smak słony - cos jakby słony jogurt. Jesli mialbym porownywac smaki to plyn ejakujacyjny ma lepszy moje nasienie jest slone ,a ja wole slodkie potrawy.

Gość vbcer
zreszta to powinna robic kobieta .Sprobowalem tak tylko dla smaku.

Gość akia
a jaka sperma jest lepsza?gęsta czy rozwodniona ?Trudno uzyskac gesta bo facet musi poscic.