Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

no dobra... tęskniłam...

Polecane posty

a moze ona , twoja esciowa , za toimi plecami zle mowi o tobie swojemu mezowi , jezeli kiedys bylo lepiej niz jest teraz , to moze ona byla zazdrosna tak czy inaczej szczerze Ci wspolczuje :( 🌻

mąż zcierpiec nie może , bo \"mamusia\" to alkoholiczka ,i jak tylko \"tatuś\" wyjedzie , to przygrzeje równo . ja jestem między młotem a kowadłem . mąż z teściową się kłóci ,bo oboje nie chcą odpuścic . potem ja muszę mówić \"stop\" i on jest wściekły ,że staję po jej stronie . a wcale tak nie jest . teść miał załatwic mojemu dobra pracę tam gdzie siedzi , i nic . wszyscy dbaja o własna dupe ,tylko ja musze to do kupy potem zbierać . żygać sie chce . . piję bo mam dosyć .

nie jest zazdrosna , oni nigdy nie byli małżeństwem . on od początku miał w dupie rodzine , wiecznie kochanki , nigdy nie był jak mu się dzieci rodziły . , \"mama\" nie jest zazdrosna. tego jestem pewna , poprostu zaanacza swoja wyższość nademną(sorry jesli z błędem) , bo jej mąż zarabia dużą kasę .i że my jestesmy na jej utrzymaniu

przykre :( niestety nie potrafie Ci poradzic , bo chcociaz mialam ( mam) 2 tesciowe to jedna byla do rany przyloz , a ta terazniejsza , no coz , my zyjemy sobie , ona sobie i tak jest dobrze

a wogóle to nawet jak się z mężem poznałam . to jego nie było od roku , i potem wrócił i dużo rozmawialiśmy . i tylko tyle starczy ,żeby człowiek sie troche opamiętał . jestem pewna że on żadnej mięty nie czuje . ale ja potrafie rozmawiać , a nie narzucać .i dzięki mnie on został w domu , po naszych rozmowach . i dzięki mnie ona ma teraz jego finanse. bo jak w zeszłe lato fikała z dupą na prawo i lewo to potrafiłam to jemu wytłumaczyć . po ludzku . bez kłamstw.

sorry ,że wam tak przynudzam , ale na uczuciowym mnie poprostu olali , a musze się gdzieś wygadac i wyżalić . a zreszta \\_?>. na zdrowie

a Twoj maz bez pomocy tescia nie moze wyjechac do pracy ??? no nie wiem , do Holandii na przyklad??? co moglby robic??

🖐️ Lusia. A czy ten góral to nie był przypadkiem z dwoma pedałami? Trochę zazdroszczę urlopu. Mnie się nie kroi nic dłuższego wolnego. Obudziłem się przed chwilą po 27godzinnej dniówce w pracy. Nie mam czasu na urlop. :( Może jesienią... Opowiedz o urlopowych, erotycznych przeżyciach. 🌻

detektor- na cholere tyle pracujesz? wszystko nas i tak do ziemi prowadzi

oj, do ziemi, do ziemi. Ja się o tym ostatnio przekonuję. Pracuję tyle bo obiecałem, że coś zrobię, Już nawet nie dla pieniędzy tylko z poczucia obowiązku. Nie wiem jak z tym walczyć.

ja nie odeszłąm, tylko jestem z lekka nabzdrygnolona:P_ ale jest fajnie . pop[łakałam sobie troche , pokrzycząłam troche . i jest:classic_cool:

jankesa🖐️ ja dzis jestem nadzdryngolona jak i wczoraj