Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rico rico

czy moga byc 2 matki chrzestne????

Polecane posty

Gość rico rico

czy ktos wie, orirntuje sie czy u nas w Polsce dziecko moze miec dwie matki chrzestne zamiast 1 matki chrzestnej i 1 ojca chrzestnego. Nie prosze o ocene tej sytuacji ale o odp. czy jest to mozliwe.

Gość rico rico
:-(

Gość rico rico
problem wział sie z tąd za ja ma siostre i zona ma 2 siostry.No i moja była swiadkiem na slubie, siostra zony jest chrzestna naszego 2 rocznego synka a teraz urodzi sie nasze 2gie dziecko i jest kłótnia. Zona chce swoja 2-ga siostre ja chce swoja. Zona gada ze moja była swiadkiem ,potem jej siostra chrzestna i kolej na druga siostre a przy ostrych starciach to nawet wypomina ze to ja jej wybrałem swiadka (swiadkowa) bo ona chciała wtedy swoja siostre ale ja postawiłem na swoim.Teraz ni w jedna ni w druga strone.

Gość krupniok i żymlok
jest to możliwe. osobiście znam aż 2 osoby które mają dwie chrzestne. ale wszystko zależy od księdza...

Gość to takie smutne
i to sie, kurwa, nazywa mieć prawdziwe problemy w życiu :-D:-D:-D

Gość rico rico
:-), no to pozostała mi wizyta u księdza.

Gość rico rico
no problemem moze to ie jest ale skoro trafiłem na forum i mam mozliwosc zapytac to czemu nie.;-) I tak postawie na swoim jak ksiadz sie nie zgodzi.

Gość rico rico
no i o prawdziwych ,powaznych problemach to bym nie pisał na forum. Tylko o tych błahych.