Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciastko z musztarda

fundusze

Polecane posty

Gość ciastko z musztarda

witam mam pytanie dla wszystkich ci sie troche znaja na inwestowaniu poprzez bank wplacilam niedawno pieniazki na fundusz inwestycyjny i jak narazie stracilam 2 tys ale mowia,ze w ciagu roku zarobie 40 procent jesli ktos sie zna doradzcie czy mam sie bac,czy faktycznie poczekac(oczywiscie nie zakladalam z gory zyskow,planuje tak trzymac kase ok roku,ale na samym poczatku taka strata?),czy moze wycofac pieniadze czy moge stracic jeszcze wiecej? prosze o jakas rade

Gość przeczekaj
teraz były duze spadki, przeczekaj to, żeby nadrobić

Gość ciastko z musztarda
dzieki za odpowiedzi wplacilam pod koniec lipca a wtedy nikt nie mogl przewidziec ze nadejdzie ten cholerny czarny poniedzialek

Gość Kiełabaska Na Gorąco
Kurde,2 tys to kupa kasy.Zainwestowałas w złym momencie ,ale tego nigdy sie nie wie.Ja sama o tym mysle i tewz bym ulokowała z 5 tys zeby mi rosły i niewiem gdzie i jak.

Gość ciastko z musztarda
no dobrze-nie znam sie.wiadomo,ze na poczatku sa spadki,musi jakis czas uplynac,zeby te pieniazki sie zwrocily i zaczely zarabiac wiec co bys mi radził? ty tez zdecydowales sie na jakis fundusz?

Gość Nałęczowiankę
Teraz to trzeba przeczekać. Już trochę idzie w górę, ale minimalny okres to właśnie ok roku. No i w jaki fundusz się wepchnęłaś, agresywny czy bardziej zrównoważony?

Gość ciastko z musztarda
wlasnie tez bym chciala ulokowac na jakis bezpieczny procent,moze byc niewielki,ale staly.dowiadywalam sie dzisiaj i jest taka lokata ze w stosunku rocznym zarabia sie niecale 5 %. to jak narazie najlepsza ich oferta.

Gość ciastko z musztarda
agresywny:O

Gość ciastko z musztarda
no i podskoczylo:D