Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zodiakowa maniaczka

Jakie sa dziewczyny spod Raka?

Polecane posty

Gość Zodiakowa maniaczka

Sama nim jestem i ciekawam czy my podobne ... :-D

Moge sie pod tym podpisać chociaz nie w 100% \"Uczuciowość, wrażliwość i nieśmiałość są głównymi cechami Raka. Rak ma potrzebę dawania i brania uczuć. Doskonale wczuwa się w nastrój innych ludzi, umie też się do niego dopasować. Bardzo ważne dla Raka jest poczucie bezpieczeństwa. Rzadko ryzykuje - boi się zmian. Często jest uzależniony emocjonalnie od partnera i bliskich przyjaciół. W życiu kieruje się wyłącznie emocjami. Rodzina jest dla Raka bardzo ważna. Jest ona dla niego oparciem i miejscem schronienia. Raki lubią dzieci i mają ich bardzo dużo. Uwielbiają gotować i karmić wszystkich w jego lodówce zawsze znajdzie się coś na pocieszenie i polepszenie nastroju \"

Gość ja jestem rakiem
i........... bo ja wiem... sporo sie zgadza, ale nie to z tym gotowaniem... jak jestem sama zapominam jesc...

Gość Zodiakowa maniaczka
*poziomko - it is the truth :-D

troche sie zgadza ale nie do konca bo nie za bardzo lubie dzieci ale reszta to prawda :)

Gość Zodiakowa maniaczka
A dodam od siebie - mam zmienne nastroje, lubie ludzi i lgne do nich ale potrafie kogos tak po prostu bez powodu nie lubic, mocno przezywam niepowodzenia i w miare szybko podnosze sie na nogi :-D

Gość 9 lipca
jestem z pod znkau raka jak widac srodek tego znkau urodzona... raki hmmm..... dąza do celu sa przewrotne jak inni mowia tak to rak mowi nie:)kazdy rak chodzi wspak

Gość 9 lipca
ja tez nie zabrdzo lubei dzieci

Gość Zodiakowa maniaczka
I Raczki trafiaja na facetow-ciapy bo sa zaradne. Ja tak mialam wiele razy i moja psiapsiola tez tak ma HA!

Gość Zodiakowa maniaczka
smiley - fajnie zes Rak :-)

Gość 9 lipca
dokaldnie zgodze sie ja tak własnie mam faceta ciapowategio hehe

Gość Zodiakowa maniaczka
9 lipca - pewnie jest spod Panny Twoj chlop? Albo koziorozca?

Gość antekkk
a Raki faceci jacy są?

Gość bebiko
Faceci spod raka sa zazdrosni, pozornie tylko pewni siebie i sklonni do uzywek. Sa tez ciepli i kochajacy

Gość taki rak nieborak
Zodiakalne Raki to osoby troskliwe i sympatyczne. Chcą aby świat był bezpieczny i pełen przyjaznych ludzi. Emocje i uczucia są dla Raków tak samo ważne jak intelekt. Trudno Raki oszukać - nie ufają samym słowom i bacznie przyglądają się światu. Przedstawiciele tego Znaku kierują się sercem, a przeczucia pozwalają im uniknąć wielu niebezpieczeństw. Bezpieczeństwo i możliwość wyrażania pełni swoich uczuć są dla Raków najważniejsze. Śmiech i arogancja ranią je i zniechęcają. Mają Raki wielu oddanych przyjaciół, a ludzie często powierzają im swoje troski i sekrety. Prawdziwe oparcie i zaufanie znajdują jednak dopiero w rodzinie. Wyróżnia Raki wspaniała, fotograficzna wręcz pamięć i talent artystyczny. Potrafią upiększać życie, świetnie gotują i są wspaniałymi opiekunami. Do dzieci, chorych i potrzebujących opieki podchodzą z cierpliwością i miłością. Nie wywyższają się ponad innych oraz potrafią słuchać. Sprzyjają im zawody związane z psychologią oraz zaspakajaniem duchowych potrzeb innych. Trudno zwieść Raki pustymi komplementami czy pochlebstwami. Nie lubią Raki bezpośredniej odpowiedzialności, stąd raczej wolą doradzać niż rządzić. Publiczne popisy i występy są obce ich naturze. Bywają bardzo nieśmiałe i łatwo się obrażają. Grzeczność i uprzejmość jest dla nich bardzo ważna. Bywają konserwatywne: zasady i reguły łamią rzadko. Lubią święta i bronią rodzinnych tradycji. Szanują własną religię oraz przekonania innych. W miłości szukają ciepła i zaufania. Raki boją się odrzucenia, stąd posądzane bywają o nieśmiałość i niezdecydowanie. Aby zdobyć wymarzoną osobę nie cofną się przed niczym, gotowe są czekać i snuć misterne plany. Gdy już osiągną swój cel są wierne, czułe i bardzo troskliwe. Często jednak uzależniają od siebie partnera lub stosują szantaż emocjonalny. Jako rodzice bywają Raki nadopiekuńcze. Przedstawiciele tego Znaku są bardzo romantyczni, pamiętają o rocznicach i prezentach.

Gość tulejka
Hejka! - 9 lipca - ja też urodziłam się 9 lipca. Mam nadzieję że to jest właśnie data Twoich urodzin. Pozdrówko!!!!!