Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flu_flu

kursy eksternistyczne

Polecane posty

Gość flu_flu

Czesc wszystkim !! Nie wiedzialem gdzie napisac wiec napsize tu. Chce sie zapisac do rocznej szkoly ktora prowadzi kursy eksternistyczne, po zdaniu egzaminow dostaje papier ukonczenia szkoly sredniej i jesli chce podchodze do matury. Mam obecnie 22 lata i swoja nauke przerwalem w 1 klasie liceum, przerwa wiecv dosc dluga bo to juz jakies 6 lat, przeszlosci niestety nie da sie cofnac ale chcialbym sprobowac od nowa sie uczyc. Chciales sie zapytac czy ktos mial stycznosc z takimi kursami, szkolami, ktore w rok przygotowuja do matury????? Jesli tak to jakie sa wasze opinie??? Bede probowal zdac mature a jesli nie to pojde potem do szkolu policealnej, ale zawsze warto probowac. Prosze napsizcie swoje zdanie na temat tego typu szkol dla doroslych i kursow..

Gość powiedz
a są jeszcze takie kursy????W jakim mieście mieszkasz? Może masz link.Kiedyś się zapisałem ale długo nie nachodziłem.Nie chciało mi się.Potem te kursy znieśli w moim mieście.

Gość flu_flu
mieszkam pod poznaniem. to jest ogolnie szkola ktora ma roznorodne kursy np ibslugi wozkow widlowych itp, ma tez szkole policealna, zasadnicza szkole zawodowa, lo dla doroslych i jakies tam kursy bzawodowe. wiec zajmuje sie wieloma rzeczami. mam tu strone www.euronauka.com.pl