Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowieddzcie ludzie

za miesiąc mam wesela kumpla. bedzie dużo młodzieży.a ja ne mam z kim iść

Polecane posty

znów wszyscy beda sie na mniekrzywo patrzec. wszyscy sa w jakis zwiazkach, a ja mimo, że zawsze jestem z centrum zainteresowann9a - nidgy nie miała, chłopaka :(

nie mam kompletnie z kim iść :( mam 20 lat i jak na każdej imprezie od urodzenia bede podpierać ściany. a jeśli nawet nie to i tak..............do domu wrócę sama :(

jestem ciągle sama!!!!!!!!!!! ale nie chcę kogoś "byle kogo" czekam kurwa na jakiegođ jebanego księcia z bajki :(

echh...sama, to nie idz bo się wynudzisz. Jeśli byłabyś w centrum zainteresowania chłopaków, którzy przyszli ze swoimi kobietami, to możesz mieć dym hihihi

Gość makulele
No to weź jakiegoś dobrego znajomego. Moje kuzynki też są same (mają 21 i 22 lata)i zawsze biorą dobrych znajomych. I bawią się z nimi wspaniale. ;)

jestem ciągle sama!!!!!!!!!!! ale nie chcę kogoś "byle kogo" czekam kurwa na jakiegoś jebanego księcia z bajki :( lepiej zaangażować się z związek z kimś kto mi się średnio podoba, być z nim itd, czy może lepiej czekać aż poznam kogoś kto mnie naprawdę bedei interesowaał>

jestem ciągle sama!!!!!!!!!!! ale nie chcę kogoś "byle kogo" czekam kurwa na jakiegoś jebanego księcia z bajki :( lepiej zaangażować się z związek z kimś kto mi się średnio podoba, być z nim, całować się iiiittddd żeby o prostu kogoś mieć, czy może lepiej czekać aż poznam kogoś kto mnie naprawdę bedei interesowaał>

Gość ja bym nie szła
ja bym nie szła