Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki on może być

Facet 188 zm wzrostu i 95 kg

Polecane posty

Gość jaki on może być

to jaki mniej wiecej jest??? gruby czy taki porządnie zbudowany???

Gość jaki on może być
cm miało być ;)

Gość dziara
zależy jak mu się masa rozłożyła

Gość jaki on może być
no własnie nie wiem nie widziałam go....rozmawiam sobie na gg z sympatycznym 30stolatkiem i nie wiem jak wygląda a on nie chce pokazac mi swojego zdięcia:( moje juz widział:(

na pewno nie jest grubasem...nie masz się czym martwić...

To zależy, jak ćwiczył na siłowni, albo np karate czy inne takie tam :P, to będzie ubity, a nie gruby :classic_cool:

Gość ament
hmmm mysle ze taki ubity będzie, ale raczej pozytywnie :D

Gość dfgd
Trudno powiedzieć. Mój facet ma 180 cm i 90 kg, ale jest świetnie zbuduwany, masywny, bez tłuszczu, chociaż nie ćwiczy na siłowni - ma po prostu taką budowę. A mój kolega ma 187 cm i 91 kg i jest po prostu grubasem - ma bardzo wąskie ramionka, duży brzuch, duży tyłek, nalaną twarz.

Gość kropelka rosy***
oooo to tak wygladal moj facet calkiem niedawno dokladnie 188 cm i waga 95kg. Wszystko zalezy od budowy. Moj mial troche brzuszla i druga broda mu sie robila. Teraz znacznie schudl. Nie wygladal zle :)

Mój ma około 188cm i 82kg. Jest wysportowany ale raczej \'żylasty\' niż mięśniak. Jak dla mnie super :)

Gość vbcsrt
jesli jest "normanym" facetem czyli nie treniuje na silowni, ma sile jak przecietny facet to dla mnie jest on otyly i to konkretnie, ja mam 185cm i waze 80kg, chodze na silownie (nie biore koksow, widac zreszta po mojej wadze) juz 3 lata, jestes naprawde dobrze zbudowany, widac mi dobra definicje miesni i mam troche sily, jesli ktos mialby miec az 15kg wiecej przy tym samym wzroscie i nie sa to miesnie to na 100% jest tlusty i oblesny. przeciez to prawie 100kg !

Gość jaki on może być
wiem tylko, ze lubi grać w kosza albo w tenisa więc troszke ruchu ma ;) nie wiem moze jest taki niesmiały bo z rozmów naszych wynika ze wygadany to on nie jest ;)to ja musze prowadzic rozmowe ale jest symapatyczny:) ma 30 lat

Gość ament
przeanaizowalam to,jednak troszkę będzie nalany:P mój ma 180cm wzrostu i 80kg wagi i jest idealny :D

Gość arap
Arab

Gość kartonik po mleku do kawy
Moj kochany ma187 a wazy 90 kg i jest szczuply i pieknie,mozno zbudowany.,a brzuchu ani sladu tluszczu.Nigdzie indziej tez.Więc mysle ze to zalezy od postury ciala.Moze byc pewnie "drobnokoscisty" facet ktory przy tej samej wadze bedzie tlusciutki.