Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoisonGirl

facet mogże ile chce i jest fajny..a kobieta....ździra, kurwa , rura, szmata

Polecane posty

Gość PoisonGirl

Mężczni maja mnóstwo kobiet..im więcej tym lepiej..bo widać wtedy jaki jest fajny, męski i jakie ma powodzenie. A kobiety? Nie! rozchodzą się plotki wyszyscy gadają po kątach że się puszcza...dziwka... to nie jest w porządku. Nie jesteśmy gorsze chcemy pokazać pazur i korzystać z życia

Gość aaaa/
co mnie obchodzi co inni faceci o mnie pomyslą. jaednak badz prawiczkiem w wieku 22lat ,odrazu jest sie u dziewczyny przegrany. dziewica u faceta jest ceniona i o to chodzi

I to jest wlasnie denerwujace ! 😡 facet przespi sie z laska na imprezie to jest \"macho\" a ona jest dz.iwka 😠 im wiecej partnerek ma facet tym jest bardziej \"cool\" i meski a im wiecej partnerow ma kobieta to jest \"bardziej zuzyta\" :o albo jest ku.rwa :o a niby mamy rownouprawnienie :o 😡

Gość pearle of sound poland
ja mam inne zdanie. jak łatwo go zaciągaja baby do łozka to jets tez na k.. tak jak kobieta. Ilosc jednak o czyms mowi.

Gość klewerese
a czym tu sie przejmowac? przeciez nie chodze i sie tym nie chwale ze spałam z tyloma czy tyloma kolesiami... im tymbardziej tego nie mówię.

ale zauzmy ze kobieta wypije za duzo czy cos albo wogole sie pusci z kolesiem za szybko a on bedzie hamem i sie tym \"pochwali\" wszystkim kolega i on abedzie dzi.wka a on \"super macho\" :o i taka sprawiedliwosc dzisiaj :o nawet jezeli to ona go zaciagnela do lozka a on byl beznadzijny to i tak on jest \"super\" a ona k.urwa 😡

Gość decuq
A przepraszam, nie mialybyscie nic przeciwko, zeby zrobic w kinlu laske obcemu facetowi? To robcie, jesli chcecie, niech wam sie faceci spuszczaja w usta, jesli to nie zaden problem? Zajdziecie w ciaze, co tam, choroby, tez malo wazne.

ja swego czasu lubilam chylinska ale jush mi przeszlo :D a jak bylam mala to zawsze chcialam zostac feministka :D hehe

Gość Nikt wam kobiety nie broni
robcie co chcecie, ale my faceci mamy prawo wybierac i wielu z nas (jak nie wiekszosc) po prostu brzydzi sie kobietami, ktore mialy wielu partnerow seskualnych i nie chcecie z nimi byc. mamy rownouprawnienie, ale kazdy ma prawo do wlasnego gustu i wyborow

nie chce z nimi byc

Gość Krzysio z Tik Taka
No co Ty :o Brzydziłbym się dziewczyną, która poszła w kolejarza na imprezie. A jeśli miała w swoim życiu kilku (nastu) facetów to co z tego?. Przecież kurrwa nie żyjemy w kraju fundamentalistycznym (chyba ...:o). Nie przykładam to tego wagi ile dziewczyna miała gachów, czy przez to miałbym o niej zmienić zdanie gdybym się dowiedział że nie było ich 3 a 20?:o. Nie sądzę.

A dla mnie to ważne z iloma spała i w jakim celu, bo kobieta, która miała wielu partnerów to dziwka, niezależnie po co z nimi spała, a napewno nie z każdym z prawdziwej miłości, bo do kurwy nędzy nie można być co miesiąc zakochanym :(

Gość Krzysio z Tik Taka
Człowieku twoje głupawe wywody mają się nijak do rzeczywistości, dziewczyna która przespała się z 4 dziwka, ta co się rucha po budrelach też dziwka :o Pytałeś się z iloma facetami spała Twoja matka?:o

Skoro moge miec kobiete bez bujne przeszlosci do daze do tego zeby taka miec

Po co mi taka co spala z 4, jak moge miec taka co spala z 1, albo nawet dziewice

Gość Krzysio z Tik Taka
A mnie się wydaje, że tylko tak piszesz.:classic_cool: Jeśli spotkałbyś dziewczynę na której by Ci zależało to...miałbyś głęboko w dupsku czy spała z 3 czy 20 fagasami:D Powiem więcej...jestem o tym przekonany :P. Kończę ten temat i tanecznym krokie primabaleriny zbieram się na zakupy ..inwazja na merket (( :classic_cool: ))😭😭

Gość naprawde jestescier jebnieci
durne pytanie po co kobieta spi z meszczyzna z tego samego powdu dla którego ty spisz z kobieta i co tez mi powiesz ze w kazdej byłes zakochany bo jak nie to jestes kurwa meska

Gość gdybysmy tez chciały miec
facetów którzy nie ruchali byle kogo to na checi by sie tylko skonczyło bo tacy to juz prawie wymarli zostały tlko kurwiszcza które kutasa na smietniku znalezli

Porzadna kobieta oddaje sie z milosci ukochanemu mezczyznie, nie idzie do lozka tylko dlatego, ze ma po prostu ochote na seks

Gość PAMIęTAJCIE JEDNO
MY SIE SPUSZCZAMY W NIE ONE NA NAS .... DAJE WAM TO DO MYśLENIA??

Gość .franek/
dziewczyna ktora z nikim nie spala- porządna szanująca sie,wartościowa. facet ktory z zadna nie spał- cienias laluś dupek klucha gej:O cos za cos 🖐️