Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Maseczka z kremu Nivea

Polecane posty

wlasnie tak sie zastanawialam dlaczego mam pryszzcze na twarzy? powody mam takie: codziennie nakladam makijaz.. i pod koniec dnia dobrze go nie zmywam.. dzis postanowilam zmyc dokladnie wszystko .. nawet tusz do rzes.. udalo mi sie to dzieki Nivea bo takto do konca nie moge nigdy zmyc.. i wasnie sobie zrobilam na calej twarzy maseczke z tego kremu czy cos to pomoze??

Nie wiem, czy pomoże. Może zaszkodzić. Ja jednak uważam, że zwykły krem Nieva jest świetny do pielęgnacji twarzy...i nie chodzi tylko o pryszcze.

Patrysia, a który krem nie?:P Ja używałam wielu( dorższych i tańszych) i każde mają tak samo...

napewno zadziala to nawilzajaco. kup specjalne gabeczki do mycia twarzy i plyn do demakijarzu oczu + mleczko i tonik. zmyj oczy nanies mleczko na twarz i splucz gabka.tak na 100% cera bedzie czysta.na pryszcze polecam maseczki z drzewa herbacianego,algi. skonsultuj sie z dermatologiem

Gość Mala ktora wsadzila w dziurke
Katrin bo ciele jesteś, są kremy które nie zapychają , naprawde! Tylko czesto nie ma ich w supermarkecie czy drogerii, bo pewnie tam zaglądasz. Nie obraz sie ale to troche naiwne ;) Nawet drogie kremy moga zapychać.

Desperate, a Ty tez nic nowego nie odkrywasz , jednak dermatolog to nie wiem czy jej pomoże. Ja bym byla bardziej za kosmetyczką , dobra kosmetyczką ktora jej doradzi który krem jej nie zapcha bo dermatolodzy sie znaja bardziej na antybiotykach i moga jej zapisac a to moze byc koniec jej w miare jeszcze dobrej twarzy. Nie ufaj dermom lala, jak beda chcieli Ci cos wciskac jakies mascie to uciekaj gdzie pieprz rosnie.

Mala ktora wsadzila w dziurke -> Tak, na początku leciałam na reklamy. Potem przerzuciłam się na preparaty z aptek. Po prostu każda skóra reaguje inaczej...

Kazda reaguje inaczej a powiem Ci ze skora po przejsciach z dermatologami i ich cudami reaguje wprost tragicznie . Cieszy mnie jesli komus pomaga Nivea, ja np nie moge. Moge natomiast sobie polozyc maseczke miodową tej firmy i jest ok. Nie ma letko, czasem trzeba sie ponacinac na pewne kosmetyki zeby znalezc ten wlasciwy.

desperate, to co ja do dermow wysylasz ?!?!?!?!?! Oszalalas ?!?!?!?!

wlasnie zmylam krem i zrobilam jak powiedziala aga ale tylko wzielam wacik namoczylam i 3-4krople oliwki dla dzieci i normalnie wzielam na szyje to nadal mialam puder!! ale wyczyscilam skutecznie i wiem ze jest juz czysciutko :)

kiedys bylam u fryzjera i mowila,zeby ujarzmic koncowki wlosow i w ogole dziala nawilzajaco,zeby wlasnie nakladac krem nivea na wlosy,oczywiscie odrobine a nie pol opakowania:P

Masc z witamina A mozna kupic w aptece za 2 zl. Ja sie przy okazji chcialam zapytac Desperate czy warto zainwestowac w aloes, slyszalam ze bardzo pomaga (obok alg) na cere.

Patrysia, pomaga, ale baaardzo małą ilość trzeba wziąść:) Aloes?Ooo...przydałoby się, mam całą chodowlę w domu:D

a mam pytanie z innej beczki czy oliwka dla dzieci pomaga w owlosieniu ? tzn na brzuchu ... bo mam silne owlosienie i czy jak bede stosowac oliwki to te wloski jakos zmiekkna i sie nie beda pojawiac? boje sie maszynka przejechac bo pozniej beda twarde?...

Maszynka.. a chcesz wygladac jak facet ?! Dobrze przynajmniej ze pytasz przed , niz po fakcie;) Masz dwa wyjscia : albo peseta te wieksze czarniejsze, albo kup dekoloryzator i dobie odbarw - bedziesz miec biale. Zawsze to lepiej niz czarne ;)

Ja też mam włoski na brzuchu, ale są jasne bardzo, więc ich nie ruszam. Tak samo na rękach...

peseta? mam wyrywac wloski na moim brzuchu ? przeciez to bedzie bolec..i trwac wiecznosc.. czy nie tak ? i na ile bedzie efekt ?

Wiem ze Forever ma takie mascie z aloesem. Zainteresowalam sie po tym jak przetestowalam probke , aloes + propolis i jestem na tak, tylko chcialam sie jeszcze upewnic poprostu ;) Tanie to nie jest jednak. Sam aloes kolo 60zl bodajze. Dzieki za odp;)

wosku nigdy !!! no wiec odpowie mi ktos na ile bedzie efekt ta peseta?