Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Figaa

Jak zgrac mp3 z komputera na komorke??

Polecane posty

a dokladniej na Samsunga, mam plyte zainstalowana ale co dalej?

w goloe czy trzeba sciagnac jakies krotsze wersje piosenek i skad je moge wziac?

Gość ja robie tak
kupilam bluetooth do kompa i moge sobie przesylac, choc nie idzie to zbyt szybko, bo przesylam pelne wersje piosenek, wiec ok po 3MB ale wole wyjac karte SD (dokupilam sobie) wkladam do drukarki (bo akurat ma specjalny port) i po prostu kopuje z kompa - to jak przerzucanie z jednago do drugiego foldera... moze z aparatem cyfrowym tez tak sie da

Gość ja robie tak
no i sa tez specjalne porty do kart SD podlaczane do kompa....ale to zalezy czy masz ta karte i na niej trzymasz piosenki

Figunia my też blootothem przesyłamy tylko ;) mam płytkę do Samsunga i kabel ale nie mogliśmy dać rady więc zapodaliśmy blutacza i wcale się wolno nie przesyłają ;)

Asia ale jak podlaczyliscie, ja jestem zielon ajesli chodzi o to. w tym telefonie tez jest bloototh ale co dalej?

musicie mieć blutacza na kompie albo na laptopie i wtedy sie normalnie wyszukujecie (tak jak wyszukujesz telefon telefonem) i potem wybierasz piosenke jaką chcesz i dajesz wyslij blutaczem i już ;)

Figaa a zainstalowałaś płytkę ? bo jak zainstalowałaś i masz kabel to teraz powinnas podlączyć telefon kablem do kompa i se pokopiować piosenki jakie chcesz tak mi się wydaje ale my tak robiliśmy i za chuj nie szło :D :P :P :P poszukaj kogoś kto ma laptopa z blutaczem, zgraj sobie piosenki na pendriva, idź do tego kogoś niech Ci prześle ;)