Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patryciaaaa

czy można się opalić nie zamykając lóżka ?

Polecane posty

Gość patryciaaaa

Strasznie się boję zamknięcia :(

Gość stokri
opalisz sie wtedy z jednej strony na plecach bo z gory nic ci nie bedzie swiecic. Ale psoko nie boj sie tego tez sie balam na poczatku ale nie jest tak zle, jak jeszcez muzyczka w tle leci to mozna sie naprawde wyluzowac;)

Gość opalisz sie
bardziej z tylu niz z przodu....i bardziej po prawej stronie niz po lewej, bo po lewej bedziesz dalej od tych "drzwiczek"

Gość hhhmmm...
nie zamykaj się całkowicie,zostaw szparkę,ale malutką:) ja też się boję i zostawiam sobie szparkę i jestem równo opalona:) teraz chodzę do stojącego jakoś mam mniejszy stres i zamykam się normalnie,nie czuję się jak w trumnie ;)

Gość fqefqfe
ale przecież zawsze jest szpara a wieko powinno być wysoko... weź sobie kogoś do wsparcia, żeby stał z zewnątrz i potraktuj opalanie jako terapię przeciwko irracjonalnej klaustrofobii, zamiast szukać wsparcia na forum dla swoich lęków (no chyba że lubisz je pielęgnować) kiedyś właścicielka solarium opowiadała mi o klaustrofobiczce która specjalnie chodziła na solarium (z osobami do pomocy) żeby pozbyć się choroby, ta kobieta z klaustrofobią była naprawdę godna szacunku :)

Gość patryciaaaa
Dzięki :) W takim razie ide :)

Gość Ale jak to przecież
zawsze zostaje szpara taka z 5cm!! Nie rozumiem-jak to zamykać??? Przecież tego sie nie zamyka zupełnie!!! To sie da zamknąc? Ta klapa jest taka cieżka, nie wiem jakby to sie miało zamykac jednąręką!

Gość patryciaaaa
Ja się strasznie boję. Najlepiej to jakby calkiem otwarte bylo :) A dużo chodzenia przede mną, bo jestem blada jak trup :(

Gość gdybym nie przeczytala
tytulu pomyslalabym zefacet cie w tapczanie wiezi:D

Gość patryciaaaa
:) Już facet obiecal, że będzie chodzil ze mną po pracy :)